Mennétek újabb oltásra, ha lejárna a védettségi
igazolvány?
Figyelt kérdés
Most csak azokat kérdezem, akik már voltak. Oltásellenesek, kérlek ne írjatok.
Izraelben a védettségi igazolvány érvényessége 6 hónap, ezután elkezd gyengülni az oltások hatása. Aki hosszabbítani akar, mennie kell újabb adagra. Lassan nálunk is eltelik ennyi idő az időseknél.
Ha előtte tesztelnek is, akkor miért ne? Kaptam két Astrát, nincs tőle semmi bajom, sőt, úgy néz ki, hogy eddig az idei szezonális vírusos időszak is megkímél, pedig a covid előtt mindig összeszedtem legalább 1-2 hetes taknyos-köhécselős-torokfájós időszakot, és most sem vagyok bezárkózva, tömegközlekedéssel járok dolgozni. Viszont azért teszteltetnék, mert ismerek olyat, akinek ráoltottak covid fertőzésre, nem tesztelték, és nagyon heves munkába kezdett az immunrendszere, hónapokig nem járhatott dolgozni, csak otthonról dolgozott, olyan szar állapotba került. Az orvosok jelenleg nem is ajánlják minden esetben a harmadik oltást.
2021. okt. 3. 11:56
13/21 anonim válasza:
11! Tudod ő az ex-oltástagadók egyike. Aki szerint mindmeghalunkhabelénknyomjákakísérletiszart na most mivel nem haltak tömegesen az oltottak kénytelen voltak taktikát váltani, most már őket is oltották, de rettenetesen betegek lettek az oltás után és majdnem bele is haltak, és soha többet nemnyomjákbeléjükakísérletiszart.
Meg jönnek a mesék, hogy így úgy amúgy haltak sorra az ismerősök, na most én ismerősi körömben, senki se meg nem halt senki komolyan beteg nem lett, semmi nem volt, a legkomolyabb "betegség" enyhe hőemelkedés, izomfájdalom, szédülés volt az oltástól.
2021. okt. 3. 12:59
14/21 anonim válasza:
9: megtörtént a lepontozás, te kis hazudós!🙂
2021. okt. 3. 13:15
15/21 anonim válasza:
Én igen, akar a fene beteg lenni. Pl hétvégén tömegközlekedésen azt tapasztaltam, hogy többen horzsosan végigköhögték az utat, de durván. Ergo egy covidos is simán beül, aztán szórja az igét' kit érdekel alapon.
2021. okt. 4. 07:01
16/21 anonim válasza:
Ma voltam 3.on a saját és az oltatlan kisgyerekeim érdekében. Eddig egyetlen egyszer használtam a védettségi igazolványt,szóval ettől függetlenül is oltatom magam
2021. okt. 4. 09:18
17/21 anonim válasza:
Szerintem nem merik kötelezővé tenni, az szavazatvesztéssel járna. Ugyanezért nem teszik kötelezővé a maszk használatát.
2021. okt. 4. 09:21
18/21 anonim válasza:
Pont ma megyek 14 órára "frissítésre"
2021. okt. 4. 12:10
19/21 anonim válasza:
Sok eszed van
2021. okt. 4. 16:45
20/21 anonim válasza:
Én néha a délutáni teám mellé felveszek egy oltást de ezt rendszerint a vacsora után le is teszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!