Ha nincs állásom is nálam maradhat a fiam?
Figyelt kérdés
Válni szeretnék de van egy 3éves gyerekünk és én eddig gyeden voltam illetve most mennék majd dolgozni vissza de nem mertek elválni mert félek hogy ez miatt nem nálam marad majd a gyerek mert a párom jól keres én meg csak most kezdek majd dolgozni. A válásból adódóan 5-6millió engem illet amit amúgy is én tettem a közös otthonunkba ez ugye elég hozzá hogy nekem ítéljék? Semmi baj egyébként a férjemmel egész jó apa csak nem vagyunk boldogok viszont a fiamat a világ minden kincséért sem szeretném hogy ne én neveljem. Illetve ha nálam marad hogy szokott lenni a felügyelet?2021. okt. 30. 06:43
21/21 anonim 

válasza:

#20 igen, ezt előszeretettel felejtik el, hogy az a fél, akinél marad a gyerek gyakorlatilag az egész fizuját rákölti (átlagfizetés esetén legalábbis), míg a másik gyakorlatilag csak hozzájárul a költségekhez, igen sokszor csak jelképes összeggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!