Ha nincs állásom is nálam maradhat a fiam?

"A legtöbb apukának nem kell a gyerek? Ezt te sem gondolhatod komolyan."
Nem én írtam, de valóban így van. Hétvégeken rendebn van, de egész héten nem kéne nekik. Nem dolgozhatnak akárhogy, nem vállalahatnak be plusz munkát, nem mehetnek sörözni a haverokkal esténként, helyette tanulnak, főznek, mosnak, játszanak a gyerekkel. Otthon maradnak, ha beteg, karrier lemarad a kicsi gyerek miatt. Hidd el, kevesen vállalnák ezt be, csak addig mondják, amíg nem kerülnek ilyen helyzetbe.
Egy nagyobb gyerekkel nyilván már más, de egy kicsi, 10-12 év alatti gyerek teljes szabadidős elfoglaltság.
Nem kisajátitani akarom láthatná felőlem bármikor meg nyilván heti 1-2napot aludhat is ott a gyerek csak nem szeretném hogy ne velem éljen alapvetően.
Fiatal vagyok szerintem még ahhoz hogy leéljem az életem valakivel aki már kb csak a lakótársam egy éve.
Szex szinte semmi ha van akkor is olyan semmilyen, alig beszélget velem nem figyel rám és nőnek sem érzem már magam igazán. Csak úgy elvagyunk nulla tartalom. Nekem céljaim, terveim vannak mindegyikbe hátráltat(nem pasizás,hanem vállalkozás önfejlesztés stb.) Ezért szeretnék 5év után elválni.
30vagyok egyébként

10. Egyszer úgy megnéznék egy olyat, hogy az apánál van a gyerek és az anya fizet gyerektartást :D Sőt, még az anya jól is keres, ezért nem is csak pár tízezret ad, hanem a fizetése egy olyan százalékát, amit ő is megérez.
Azért mondom ezt, mert ennek a fordítottját (amikor a férfi fizet) erről ezer és ezer sztorim van (mint mindenki másnak is), de olyanról nem nagyon, ahol végre a nő perkálna és a férfié lehetett a gyerek.

#18: Hidd el, ezerszer könnyebb néhány tizest leperkálni és szabadon, kötöttségek nélkül élni.
Mellesleg a másik félnek is megy a gyerekre a pénze, PLUSZ az ideje, energiája. Ez a jóval nehezebb oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!