Ha nincs állásom is nálam maradhat a fiam?

Jól átgondoltad ezt? Nem akkora buli kisgyerekkel elvált anyának lenni. Ha nincs akkora probléma, érdemes lenne inkább dolgozni a házasságon.
Amúgy: igen, valószínűleg veled marad a fiad. 5 millió illet, de nem biztos, hogy egyből kézhez is kapod. Pont a vagyonmegosztás húzódhat évekig. Arra ne nagyon számíts, hogy a (volt) férjed segítőkész lesz. Főleg, ha ő nem akar válni.
Anyagilag sokkal nehezebb helyzetben lesztek. Szabadidőd a következő 10 évben csak akkor lesz, ha apás hétvége jön. A volt férjed ezerszer könnyebben kezd új életet. Te meg eleve rengeteg férfi számára leszel láthatatlan, mert gyereked van. Arra meg majd rájössz, hogy az "elfogadom a gyereked" duma, és nem azt jelenti, hogy jó apja lesz, vagy jól kijönnek. Nagyon nehéz olyan párt találni, aki a gyerekkel is jól passzol. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de biztos, hogy le tudsz mondani a kapcsolatról évekre?
Nem vagytok boldogok. Oké. Értem. De azt nem értem, miért gondolod, hogy válás után boldog leszel. Mi tesz boldoggá? Ha az, hogy kéne a pénz, mert egyedül kell eltartanod kettőtök, de megint beteg a gyerek, táppénzre kell menned, de a főnököd már kirúgással fenyeget, a volt férjed meg épp megint nem ér rá, mert az új barátnője bugyijába van beszorulva, akkor nagyon boldog leszel!
De mielőtt fejest ugrasz, szerintem beszélgess el egyedülálló anyákkal, hogy tisztában legyél vele, mi vár rád.

"A legszélsőségesebb eseteket kivéve mindig a nőnek ítéli a bíróság a gyereket."
Azt az aprócska részletet mindig kihagyjátok, hogy ez azért van, mert a legtöbb apukának NEM is kell a gyerek. A statisztika akkor lenne mérvadó, ha azt néznénk, hogy ott ahol az apuka is szeretné magának a gyereket, hány %-ban ítélik az anyának. Amiről te beszélsz az általánosságban az, hogy váláskor kihez kerül a gyerek.

3. A férfiak lesznek a mocskok váláskor? 😂
"Semmi baj egyébként a férjemmel egész jó apa csak nem vagyunk boldogok viszont a fiamat a világ minden kincséért sem szeretném hogy ne én neveljem"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!