16 évesen házasság ?
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy 16 évesen van -e esély arra, hogy én és a barátnőm osszehazasodjunk ? Szülők nélkül szeretnénk ezt a dolgot lebonyolítani! Köszönjük szépen a válaszokat. (EN mar felnőtt vagyok és saját keresettel rendelkezem.)
(Bírjuk a kritikát, de ésszel! Normalis kérdést tettem és normális választ várok !

A jól el vagytok és a jól érzitek magatokat MÉG együtt nem egyenlő azzal,hogy házasságra tudtok lépni.
Ne csinálj már te is ebből nevetség tárgyát.Amikor házasodsz a házasság intézményének nevében örök hűséget,tiszteletet a másik iránt,jóban-rosszban együtt élést és egymás támogatását fogadjátok meg.
A gyámügyhöz ígyis-úgyis fordulnia kell,ha házasodni akartok.Akkor már inkább az otthoni problémákkal forduljatok,ilyen indokkal nem lehet össze kötni az életed valakivel.
Annyit meg tisztelj a házasság fogalmával szemben,hogy ha házasodsz nem úgy teszed,hogy "majd úgyis elválunk".
És nem is megoldás! Elviszed otthonról,hogy aztán nálad lakjon,de sokkal inkább a nevelő apja lennél mint egy férj.(jó,meg is dugod,de eltartod mint egy nevelő apa a fiatalkorú lányát ..)
Fogalmad sincs,hogy mit vállalnál be! Ez sok.
És ő sem hagyhatja csak úgy ott az iskolát,hogy dolgozzon és pénz ügyileg besegítsen,ha egy percig is eszedbe jutott ez akkor pedig te is káros hatással vagy rá.
Engem is ütöttek-vertek,ittak a családtagjaim,rossz volt az anyagi helyzetünk,de felnőttem és kilábaltam belőle.Házasság és pasi nélkül!
Nem az a baj,hogy neki ott vagy támogatásnak,támogasd! De ne így.
Tanuljon,erősödjön (hiszen ami nem öl meg az megerősít),álljon a saját lábára,mert ha most nem megy sosem fog menni.És ha ti szét mentek neki vissza kell oda kullognia,ha nem akar az utcán élni.
Mindenkinek rossz,de mindenkinél van aki rosszabb helyzetben van.És ha veled megy előbb vagy utóbb rosszabb helyzetben lesz,főleg ha még mellé egy gyereket is csinálsz neki.
Ismétlem,segíts és legyél ott ha ott akarsz.De ne azzal,hogy tönkre teszed a jövőjét ami még most előtte áll és nem kilátástalan.
TANULNI,TANULNI,TANULNI!
ne egy érettségi legyen a cél,azzal nem él meg.Iskolázottan,munka mellől lehet nagykorú NŐNEK (!) házasságon és családon gondolkozni.Iskolás korú kislánykának nem éri meg.

"Ha az én lányomról lenne szó, biztos, hogy még azt is megbánnád, hogy megszülettél!!"
Van :
- két lányom;
- egy Kalasnyikovom;
- egy ásom;
- alibim;

"Gyámhatóság felé nem szeretnénk fordulni,"
Pedig muszáj lesz, mert kell a gyámhatóság engedélye a házasságkötéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!