16 évesen szülői engedély vagy gyámhatósági engedély kell a házassághoz?
16 éves vagyok...nevelo szuleim nem tudnak rola hogy össze akarok házasodni.. Titokba próbálnám csinálni..mivel neveloapam kepes az intenzivre tenni,azert akarok neveloszuleimtol el menni mert türhetetlen ahogy velem viselkednek(nem szolnak hozzam,neha meg kapok egyet-kettőt,kaját sajnálja a neveloanyám,mindent meg teszek ertuk még se jobb és még az átlagom is 3-4es)
És nem kérek rossz válaszokat..Köszönöm :)
A házasság még nem biztos, hogy megoldja ezeket a problémáidat egyébként. Ezt gondold át. Nehogy egy menekülés legyen csak, egy nem annyira átgondolt, de elég nagy hatású döntés.
Elvileg ha a szüleid nem engedélyezik, akkor a gyámhatóság még megteheti, de ők sem fognak csak úgy igent mondani rá. Hol fogtok élni, miből fogtok megélni, stb. Én a helyedben inkább amiatt keresném fel a gyámhatóságot elsősorban, ahogyan a nevelő szüleid bánnak veled.
fordulj a gyámhatóságról,és mondd el nekik a panaszaidat a nevelőszüleidről. ők majd intézkednek,hogy kapj új nevelőszülőket akik remélhetőleg alkalmasak a feladatra.
a házasság nem is értem hogy jön ide? oké hogy szar most ,de ne akarj egy meggondolatlan házassággal kiugrani ebből a helyzetből.
az átlagod meg nem a legjobb,erre ne legyél büszke
mindkettő
a pasidnál se az lesz amit te akarsz
Köszönöm szépen..
És az átlagom nekem meg felel ;)
16 évesen házasodni???! Omg. Te h.... vagy
/egy majdnem 16 éves/
Helyesen: megteszek, megfelel, elmenni
És mik a további terveid? Szülsz egy focicsapatra való purgyét, és sorbaállsz segélyért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!