16 évesen házasság ?
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy 16 évesen van -e esély arra, hogy én és a barátnőm osszehazasodjunk ? Szülők nélkül szeretnénk ezt a dolgot lebonyolítani! Köszönjük szépen a válaszokat. (EN mar felnőtt vagyok és saját keresettel rendelkezem.)
(Bírjuk a kritikát, de ésszel! Normalis kérdést tettem és normális választ várok !

44.
További hozzaszolasokat nem olvasom, mert nem igazán sikerült úgy ahogy gondoltam.
Aztán pedig dobja az igazi okot és elhúz...
Kedves 44 :) en tudom, hogy mi zajlik ott, egyáltalán nem kell elhinni semmit sem. De akkor minek kommentelsz ide ? 😂😂szerinted viccből ulok itt órákat és próbálom bogaraszni az értelmes válaszokat? Ne viccelj! Ha nem tetszik valami pörgess már tovább.
Kedves 43 :).dehogy lesz gyerekünk 😂😂😂

49.másik fiók kérdező vagy mi a :O
41.válasz utolsó mondata. Köszi szépen! További hozzaszolasokat nem olvasom, mert nem igazán sikerült úgy ahogy gondoltam.

"szerinted viccből ulok itt órákat és próbálom bogaraszni az értelmes válaszokat?"
Kérdező, nem órákat, hanem csak perceket vett volna igénybe, hogy rákeress, hogyan működhet ez jogilag. Ide nem jogászok járnak, hanem ahogy magad is láthattad, többségben megmondóemberek.
De szerintem is csak trollkodsz. Ide bedobni egy ilyen kérdést kb olyan, mint éhes oroszlánok elé vetni egy gazellát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!