16 évesen házasság ?
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy 16 évesen van -e esély arra, hogy én és a barátnőm osszehazasodjunk ? Szülők nélkül szeretnénk ezt a dolgot lebonyolítani! Köszönjük szépen a válaszokat. (EN mar felnőtt vagyok és saját keresettel rendelkezem.)
(Bírjuk a kritikát, de ésszel! Normalis kérdést tettem és normális választ várok !

11,14,21 válaszoló szinte biztos hogy a kérdező másik fiókból..
miért te tudsz róluk valamit? normális ember nem pártolna egy ilyen elhamarkodott hülyeséget mint te...

23.ennyire nem tudsz értelmezni az látszik..
én a te válaszaidat jelöltem meg mert te vagy az aki egyedül puffog azon hogy milyen véleményeket írtok meg hogy nem ez a kérdés...sleírtak normális válaszokat hogy nem lehet...mit nem tudsz ezen felfogni? látszik hogy te a kérdező vagy mert bevéded magad...

Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe be a következőket:
A kérdező is ember. Bár nem ismered és nem tudsz róla semmit, érzései biztosan vannak. Ezért a válaszod hangnemét úgy válaszd meg, hogy mást emberi méltóságában ne sérts meg!
Kerüld az offolást! A válasznak legyen köze a kérdéshez.
Ha már valaki megfogalmazta előtted, amit te szerettél volna, ne írd le még egyszer ugyanazt, csak egészítsd ki az újabb információkkal! Ha egyetértesz egy korábbi véleménnyel, értékeld le az ikonok segítségével!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.
A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért a fiókod korlátozásra kerülhet, így ilyen válaszokat ne helyezz el oldalunkon!
Kérjük, olvasd el a részletes felhasználói szabályzatot is! Fenntartjuk a jogot, hogy szabályszegés esetén a válaszod töröljük.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
innen vegyetek ki válaszokat, itt le van írva ha nem akarsz véleményeket olvasni kedves puffogó válaszoló...ez nem is a te kérdésed eleve így milyen jogon szólsz bele hogy ki hogyan válaszoljon mikor a kérdező is úgy tette fel hogy bírják a kritikát?...látszik hogy nagyon értelmezés zavarban szenvedsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!