Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 16 évesen házasság ?

16 évesen házasság ?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy 16 évesen van -e esély arra, hogy én és a barátnőm osszehazasodjunk ? Szülők nélkül szeretnénk ezt a dolgot lebonyolítani! Köszönjük szépen a válaszokat. (EN mar felnőtt vagyok és saját keresettel rendelkezem.)

(Bírjuk a kritikát, de ésszel! Normalis kérdést tettem és normális választ várok !

2021. okt. 21. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
25%
közöm nincs a kérdéshez... Amúgy meg a modik döntik el mi maradhat.. és a szabályokat pont ti szegtétek meg..
2021. okt. 21. 20:28
 32/64 anonim ***** válasza:
0%
31.ezt mondom...átlagos felhasználó nem pörögne ennyit ezen és még én sértettem szabályokat? mi a...bolondok napja van vagy mi :D emberek megmondaná valaki hogy én ténylegesen mit vétettem a másik válaszolóval szemben?
2021. okt. 21. 20:29
 33/64 anonim ***** válasza:
18%
én sehol nem sértettem a kérdezőt, normálisan válaszoltam neki itt egyedül ez a vitatkozó veszekszik velem holott nem értem az okát miért veszült be ennyire úgy hogy nem is az ő kérdése...
2021. okt. 21. 20:32
 34/64 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem nem lehet..
2021. okt. 21. 20:36
 35/64 anonim ***** válasza:
79%
Emberek még 22-23 éves korban is elhamarkodottnak tartják a házasságot, mir fel, hogy ilyen fiatalt kéne elvenni? 16 évesen házasság? Szerintem nem lehet legalább is szülők nélkül biztos nem.
2021. okt. 21. 20:39
 36/64 anonim ***** válasza:
87%

Igazából mind a 2-en (3-an?) befoghatnátok már.

2 és fél oldalon keresztül pörögtök már azon,hogy ki mit válaszol a kérdezőnek..

2021. okt. 21. 20:39
 37/64 A kérdező kommentje:

Emberek! Itt komolyan dolgokrol van szó! 16 éves igen ! Szeretném abból a családi körülményekbol ki szakítani amiben van! Állandóan verik. A nevelő apja alkoholista az anyjanak idegi problémái vannak. (Nyugtatót szed...ezt nem ragoznam.)

Gyámhatóság felé nem szeretnénk fordulni, mert intézetbe nem szeretnénk küldeni! Viszont valami megoldást szeretnénk találni arra, hogy - hogy tudnánk megoldani a gondokat. Igen felnőtt vagyok mar és saját jovedelemmel rendelkezem stb...egyszeruen nem érzi magát jól otthon...rengeteg a gond....tudjuk mi hogy lehet nem fog örökké tartani de ameddig jól érezzük magunkat egymassal miert ne ? Ha pedig egy hosszú kapcsolatunk lesz, akkor le a kalappal előttünk és igen is megmondhatjuk hogy megcsinaltuk! Köszi szépen! További hozzaszolasokat nem olvasom, mert nem igazán sikerült úgy ahogy gondoltam.

2021. okt. 21. 20:49
 38/64 anonim ***** válasza:
84%
Ezt írhattad volna előbb is...
2021. okt. 21. 20:50
 39/64 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, tulajdonképprn miért olyan sürgős? Gyereketek lesz?
2021. okt. 21. 20:50
 40/64 anonim ***** válasza:
17%
Persze hogy verik. A nyakam tettem volna rá , hogy ezzel akarod magyarázni.. a szokásos trolkérdés. a nép bekapja a csalit jön a hőbörgés. aztán jöna verik kártya meg szr neki otthon..
2021. okt. 21. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!