Legyen joga egy magát nőnek érző férfinek a női mosdót használnia?
És másnak meg miért jó ha ízléstlenül öltözik, majd bemegy cukiskodni gyerekek közé ezt propagálva nekik?
Nem helyes a verés, de meg lehet érteni, hogy sokakat kiakaszt...
Ki dönti el, hogy mi az ízléstelen? Egy óvónő nem ugyanazt csinálja, „bemegy cukiskodni a gyerekek közé”? Azzal gondolom nincs bajod.
A verés tényleg nem helyes. Még az is érthető, hogy ez a dolog sokakban ellenérzetet vált ki (a régimódiság, a sok mentális betegség és a kommunizmus miatt), de akkor akadjanak ki magukban és ne inzultáljanak másokat fizikailag csak azért, mert nekik ő nem tetszik. Engem is kiakaszt a homofóbia, mégsem megyek oda megverni a homofóbokat.
És még ezek tartják magukat „normálisnak”. Eszem megáll. Megverni valakit a semmiért minden, csak nem normális.
42 nem a semmiért verik még, hanem azért, mert jelentősen eltér az atlagtól. Az ilyet az emberek automatikusan kinézik, minél nagyobb az eltérés, annál nagyobb idegenkedést, undort vált ki a jelenség. Ha még nagy szája is van mellé a transznak akkor különösen.
Nem azt mondom, hogy ez így van jól, hanem hogy ez van.
Ha neked ez kellemetlen, akkor ne tőlük várd el a változást, hanem te válroztass, mert te vagy elenyésző kisebbségben.
36-os! Hasonló vagyok hozzád. Amikor nadrág, zakó van rajtam, és alatta bugyi, harisnyanadrág, nem a nőibe megyek be, hanem a férfibe a fülkébe.
Szoknyában miért ne mennék be a nőibe? A fülkébe megyek, mint bárki más.
45 az akadálymentesítés, vagyis a mozgássérült mozgásban való korlatozottságának felszámolása nem ízléstelen, nem szokatlan, nem meglévő társadalmi értékrend ellen való.
Ha viszont egy férfi női ruhában feszeng, az nagyon is. Lehet tettetni a hülyét, de az igazság ez.
Azt meg nem te döntöd el, hogy bemehetsz-e női ruhában női wc-be férfiként, hanem azok a nők, akik közé bemész.
49 de azt sem hiszem, hogy te.
Azt viszont hiszem, hogy te és én, MI döntjük el, közös értékrend alapján, ahol egyszerűen a többség győz. Te a 0,1%-oddal találd ki, hogy mennyire nyerhetsz.
Na ezért marad nektek a műhiszti meg az elnyomásra való hivatkozás, ami pár lájkéhes politikuson kívül sokakat nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!