Ha teremthetnél egy világot, akkor az is olyan lenne, ahol az érző lények egymást ennék?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 09:33
2/11 anonim válasza:
Igen, de gondosan ügyelnék hogy el lehessen rakni a maradékot és ne szökjön meg...
3/11 anonim válasza:
Ha még nem, akkor viszont ne tudjanak szaporodni, különben egymás hegyén-hátán fognak élni, mire hármat pislogsz.
4/11 anonim válasza:
Namármost magyarul az a kérdés hogy teremtenél-e vegetáriánus világot vagy sem.
NEM.
5/11 anonim válasza:
Nem igazán... A kérdés az, hogy hús ízet feltétlenül érző lényeknek kell-e teremteni vagy a tégla is lehetne jó a hamburger pogácsában.
Vajon a vegánok ehetnek halott állatokat?
Te mit tennél, ha fizetnének a házi kedvencedért?
6/11 anonim válasza:
hát ezt se tenném meg az emberekkel, hogy konkrétan nem lehet bizonyítani isten létét.
7/11 Körömcsiga válasza:
Honnan tudod, hogy a növények nem érzőek?
8/11 anonim válasza:
"Honnan tudod, hogy a növények nem érzőek?"
Kérném a növényke idegrendszerének bemutatását, kitérve részletesen az érző idegekre és azok értelmező feldolgozó egységeire! Kezdve az érző receptorokkal. Persze itt nem pl. hőérzetről beszélünk, hanem emocionális érzelmekről.
9/11 anonim válasza:
Amúgy engem mindig is foglalkoztatott, hogy a növényekkel mi a helyzet mer így úgymond tudatuk nincs nem? Na meg most a medúza is kvázi növény nem?
10/11 Juliusz48 válasza:
Ha teremthetnék egy világot sajnos rosszabb lenne mint a jelenlegi, mert az ember eddig csak rontott rajta, és én sem vagyok mindentudó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!