Egy (biológiailag férfi, magát nőnek érző, esetleg át is operáló) transzvesztitára, transzneműre tudtok igazi nőként tekinteni?
Nem, én őrá mindig transzvesztitaként fogok tekinteni, amennyiben tudom róla.
Ha nem tudom, akkor nyilván - amennyiben elég jól sikerült a műtét - nőnek fogom hinni.
helyette én sem tudom, sem akarom eldönteni.
de én nem tudok rá igazi nőként tekinteni (ez meg az én döntésem, ő se tudja ezt helyettem eldönteni).
egy magukat nőnek tartó férfinak gondolom őket.
Az nem zavar pl. ha női wc-be megy, meg ilyesmik, de nem tudok rá igazi nőként tekinteni, hanem ilyen "operált"-ként, vagy "tudatú"-ként ilyesmi.
Ha nagyon nőiessé válik, akkor igen. De akiket eddig a tévében láttam, azok közül egyik sem volt igazán nőies.
Inkább sajnálom őket.
Szerintem attól függ mennyire tudják nőiesre megcsinálni.
Van olyan,akinek nagyon nőies vonásai vannak.
És könnyen átalakítható.Ha a hangja és nőies,mindenben az,akkor szerintem onnantól ő már nő.
A legkényesebb az,hogy nem lehet gyereke,de ha nem akar,vagy a párja nem szeretne,akkor az sem zavaró.
De örökbe is fogadhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!