Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez nemi erőszaknak számít?...

Ez nemi erőszaknak számít? Nem fognak kinevetni, ha feljelentést teszek?

Figyelt kérdés

Sub hölgy vagyok, bdsm szexuális kapcsolatba keveredtem egy férfival. Az aktus jól indult, de egy ponton egyre inkább bedurvult és nem vette figyelembe azokat a szabályokat, amiket előtte közösen lefektettünk. Amikor a menekülőszót mondtam többször is, akkor sem állt le. Ennek köszönhetően engem elég rendesen megviselt az egész, pszichiáter szerint poszttraumás stressz szindrómás tüneteket produkálok.

Namost tudom, hogy mivel jár a BDSM, mik a kockázatok, de ez mégsem mindennapos eset még ilyen emberek között sem. A probléma hogy a beleegyezésemet üzenetek, telefonbeszélgetések bizonyíthatják.

Érdemes ilyen esetben eljárást indítani?

2021. szept. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
80%

Mindenképpen jelentsd, és kérj kifejezetten egy női kihallgatót!

Ha aktív vagy BDSM fórumokon, vagy van közösséged, ott is jelezd!

Az ilyen fake-domokat tűzzel-vassal írtani kell.

2021. okt. 10. 21:59
 52/52 anonim ***** válasza:
85%

Érdekelne mi lett ennek az ügynek a vége.

Az meg egészen elképesztő, hogy itt az állítja valaki, hogy megerőszakolták és 50 (!) hozzászólásból kb 30, tehát a kétharmada úgy reagál, hogy úgy kellett a nőnek, ő volt a hülye. Ha ebből indulok ki, akkor azt mondhatom, hogy a magyarok többségének a számára normális, ha megerőszakolnak egy nő.

2021. dec. 10. 14:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!