Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez nemi erőszaknak számít?...

Ez nemi erőszaknak számít? Nem fognak kinevetni, ha feljelentést teszek?

Figyelt kérdés

Sub hölgy vagyok, bdsm szexuális kapcsolatba keveredtem egy férfival. Az aktus jól indult, de egy ponton egyre inkább bedurvult és nem vette figyelembe azokat a szabályokat, amiket előtte közösen lefektettünk. Amikor a menekülőszót mondtam többször is, akkor sem állt le. Ennek köszönhetően engem elég rendesen megviselt az egész, pszichiáter szerint poszttraumás stressz szindrómás tüneteket produkálok.

Namost tudom, hogy mivel jár a BDSM, mik a kockázatok, de ez mégsem mindennapos eset még ilyen emberek között sem. A probléma hogy a beleegyezésemet üzenetek, telefonbeszélgetések bizonyíthatják.

Érdemes ilyen esetben eljárást indítani?

#BDSM #Némi erőszak
2021. szept. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
81%
Keress egy jó ügyvédet. Nehéz lesz, mert a többség nem érti a BDSM-et így az ügyvéd nem fogja átérezni a helyzeted, kérdezz meg inkább több embert, és olyan segítségét kérd, aki nem elítélően, lenézően néz a BDSM kapcsolat felé.
2021. szept. 29. 12:22
 32/52 anonim válasza:
14%
Hülye p.csa vagy, ennyi az egész. Idióta.
2021. szept. 29. 13:17
 33/52 anonim ***** válasza:
72%

Mennyi kangörcsös kis nyesedék van itt. Fingjuk nincs a BDSMről de ahogy látom a sima hagyományos szexről is tévképzeteik vannak. Ha tetszik ha nem, 2 fél élvezetéről szól az aktus. Ha az egyik félnek már nem kívánatos bármi is az együttlét során, joga van szólni, és azonnal abba kell hagyni.

Mi ez már hogy "nem lehet megállni"? Milyen állatnak képzeled magad? Ha azt mondja a partner hogy hagyd abba/vedd ki akkor szépen kiveszed, még a legvégénél is, majd kivered akkor magadnak ha annyira nincs megállás. Mindig megdöbbenek milyen primitív ösztönlények vannak itt. Bár valahol érthető a frusztráltságuk, élőben még csak a recskaparti jött össze, ott tényleg nincs megállás.

2021. szept. 29. 13:29
 34/52 anonim ***** válasza:
17%
Kell neked "sub hölgynek" lenned. :"D Kezeltesd magad, a saját érdekedben.
2021. szept. 29. 13:39
 35/52 anonim válasza:
24%
Ezt hívják úgy, hogy sz.pás. :"D Semmivel nem tudnád bizonyítani. Amúgy már ha pszichiáterhez mentél, nem tudom miért nem mentél hamarabb, hogy a "sub" hajlamaidat kikezeltesd. Na de most megtudtad. :)
2021. szept. 29. 14:21
 36/52 anonim ***** válasza:
20%
Mennyi nyomorék nő van. Aki k.rvának áll, ne csodálkozzon, ha megb.sszák.
2021. szept. 29. 14:26
 37/52 anonim ***** válasza:
64%
K.rvák? Ebben a sztoriban én nem látok k.rvát. Olvasni és értelmezni is tudsz esetleg vagy csak a fröcsögés megy? Incelek... aki ostoba incelnek áll, ne csodálkozzon, ha senki nem bszik vele.
2021. szept. 29. 14:43
 38/52 De La Cruse ***** válasza:
39%

Ezt te szúrtad el.

És nagyon meg kell nézni, hogy kivel állsz szóba és kell, hogy legyen akinek szólni tudsz, ha baj van.

Amúgy az ilyeneket még a BDSM világán belül is kiveti a "Szakma" Sőt előfordul, hogy "meglátogatják " és nyomatékosan elmagyarázzák a srácnak, hogy a dolgok nem így működnek.

2021. szept. 29. 16:34
 39/52 anonim ***** válasza:
12%

38.-ra.

És egy ilyen "elmagyarázás" után, szerinted nem elásnám a cafatot, amelyik odaküldte őket? Nem mindenki csicska gyerek.

2021. szept. 29. 17:27
 40/52 anonim válasza:
48%
37-es igen, tudok, és nő vagyok én is, csak normális értékrenddel. A kérdezőnek meg jó nagy problémái vannak. Összejön egy pasival csak azért, hogy bdsm szexeljen, és kihasználják. Hát az ilyen ne csodálkozzon.
2021. szept. 29. 19:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!