Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez nemi erőszaknak számít?...

Ez nemi erőszaknak számít? Nem fognak kinevetni, ha feljelentést teszek?

Figyelt kérdés

Sub hölgy vagyok, bdsm szexuális kapcsolatba keveredtem egy férfival. Az aktus jól indult, de egy ponton egyre inkább bedurvult és nem vette figyelembe azokat a szabályokat, amiket előtte közösen lefektettünk. Amikor a menekülőszót mondtam többször is, akkor sem állt le. Ennek köszönhetően engem elég rendesen megviselt az egész, pszichiáter szerint poszttraumás stressz szindrómás tüneteket produkálok.

Namost tudom, hogy mivel jár a BDSM, mik a kockázatok, de ez mégsem mindennapos eset még ilyen emberek között sem. A probléma hogy a beleegyezésemet üzenetek, telefonbeszélgetések bizonyíthatják.

Érdemes ilyen esetben eljárást indítani?

#BDSM #Némi erőszak
2021. szept. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy bdsm kapcsolatban egyáltalán felmerul a menekülőszó használata, akkor a partnerek nem ismerik eléggé egymást, nincsenek összhangban.

Ez már önmagában sok kockázatot rejt. Olyat is, mint ami veled történt.

Tanulj belőle, és jól válogasd meg a dom-ot akinek alárendeled magad!

Ezt nehéz lesz bizonyítani, és nem vágysz arra a jogi eljárásra sem valószínűleg. :-/

2021. szept. 29. 19:29
 42/52 anonim ***** válasza:
61%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Pedig itt mennyien írják, hogy nem kell fosni.

2021. szept. 29. 19:31
 43/52 anonim ***** válasza:
92%

Van ebben a menekülő szós dologban igazságod. Én se szoktam használni, találkozás előtt már tudunk annyit egymásról, hogy ne kelljen.

Abban is egyetértek, hogy nekem biztos, hogy egy púp a hátam közepére is vonzóbb opció lenne, mint egy ilyen jogi eljárás, ahol vadidegeneknek kéne fölfednem a szexuális életem részleteit...

2021. szept. 29. 20:59
 44/52 anonim ***** válasza:
83%
Azokat nem értem akik ítélkeznek azért, mert ő BDSM szexet szereti. Szerintem ez az ő privát dolga és a hangsúly itt azon van, hogy a másik nem tartotta be a játékszabályokat. Igen, tanulságos az ügy, illetve a többség nem is vágyik erre, de ne hibáztassuk az áldozatot, mert ha az elkövető korrekten játszik, akkor nincs most miről beszélnünk.
2021. szept. 29. 21:27
 45/52 anonim ***** válasza:
38%
Vegyük észre, hogy a sub hölgy nem vesz részt a beszélgetésben. Remélem csak egy elvi kérdésről van szó. Én a helyében megkérdezném a pszichológust, hogy segít-e a jogi útra terelés a feldolgozásban. Még az is lehet, hogy igen...
2021. szept. 29. 23:27
 46/52 anonim ***** válasza:
18%
Még jól jártál, gondolj bele, kikötöz, nyílik az ajtó, majd belépnek: [link]
2021. szept. 29. 23:34
 47/52 anonim ***** válasza:
96%
szerintem egy dolog miatt lehet értelme, ha már csinált ilyet más lánnyal is akkor ha már többen állítják ugyanazt akkor lehet belőle itélet vagy azért érdemes még feljelenteni, hogy a későbbiekben ne tehessen ilyet mással, mert még ha nem is itélik el ott lesz a nyoma hogy vádolták már ilyennel
2021. okt. 2. 10:27
 48/52 anonim válasza:
95%
Szerintem jelentsd. Ezen nincs mit szépíteni, kinevetni biztos nem fognsk. De ennek is 2 oldala van. Ha jelented akkor lehet, hogy sokáig elhúzódhat. De ha megteszed lehet, hogy másoknak segítesz azzal, hogy ezt csinálod vele. Nem tudom, hogy milyen erős jogbüntetést szabnának ki rá, de talán észheztérhet, hogy nem csinálhat azt amit akar. Ha a durvább dolgokat szereti keressen rá olyan partnert akivel ebben eggyeznek meg. Nem egy olyan valakit akinek kisebb a tűrőképessége.
2021. okt. 2. 20:23
 49/52 anonim ***** válasza:
49%

Férfiként kérdem!

Felszedek egy BDSM mazohista csajt. Keményen megrakom. Ő is akarja, és élvezi. Majd miután nem hívom fel, 2 nappal később látleletet vetet, és feljelent.

Na? Hogy bizonyítom, hogy ő is akarta a lovaglópálcát, a 12V aksit a csiklóra, és a 0,5L flakont a fingóba?

2021. okt. 2. 20:59
 50/52 anonim ***** válasza:
80%

Na te sem vagy jártad a BDSM-ben

Igazából ezzel a flakonos baromsággal áruljátok el magatokról. Ilyenről még nem is hallottam pedig 3-4 éve foglalkoztat a téma

A BDSM ≠ összeverem, megkínzom, szétbaszom a csajt oszt jóvan

2021. okt. 2. 23:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!