Ez nemi erőszaknak számít? Nem fognak kinevetni, ha feljelentést teszek?
Sub hölgy vagyok, bdsm szexuális kapcsolatba keveredtem egy férfival. Az aktus jól indult, de egy ponton egyre inkább bedurvult és nem vette figyelembe azokat a szabályokat, amiket előtte közösen lefektettünk. Amikor a menekülőszót mondtam többször is, akkor sem állt le. Ennek köszönhetően engem elég rendesen megviselt az egész, pszichiáter szerint poszttraumás stressz szindrómás tüneteket produkálok.
Namost tudom, hogy mivel jár a BDSM, mik a kockázatok, de ez mégsem mindennapos eset még ilyen emberek között sem. A probléma hogy a beleegyezésemet üzenetek, telefonbeszélgetések bizonyíthatják.
Érdemes ilyen esetben eljárást indítani?
Ha egy bdsm kapcsolatban egyáltalán felmerul a menekülőszó használata, akkor a partnerek nem ismerik eléggé egymást, nincsenek összhangban.
Ez már önmagában sok kockázatot rejt. Olyat is, mint ami veled történt.
Tanulj belőle, és jól válogasd meg a dom-ot akinek alárendeled magad!
Ezt nehéz lesz bizonyítani, és nem vágysz arra a jogi eljárásra sem valószínűleg. :-/
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Pedig itt mennyien írják, hogy nem kell fosni.
Van ebben a menekülő szós dologban igazságod. Én se szoktam használni, találkozás előtt már tudunk annyit egymásról, hogy ne kelljen.
Abban is egyetértek, hogy nekem biztos, hogy egy púp a hátam közepére is vonzóbb opció lenne, mint egy ilyen jogi eljárás, ahol vadidegeneknek kéne fölfednem a szexuális életem részleteit...
Férfiként kérdem!
Felszedek egy BDSM mazohista csajt. Keményen megrakom. Ő is akarja, és élvezi. Majd miután nem hívom fel, 2 nappal később látleletet vetet, és feljelent.
Na? Hogy bizonyítom, hogy ő is akarta a lovaglópálcát, a 12V aksit a csiklóra, és a 0,5L flakont a fingóba?
Na te sem vagy jártad a BDSM-ben
Igazából ezzel a flakonos baromsággal áruljátok el magatokról. Ilyenről még nem is hallottam pedig 3-4 éve foglalkoztat a téma
A BDSM ≠ összeverem, megkínzom, szétbaszom a csajt oszt jóvan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!