Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha felmondáskor írásban...

Ha felmondáskor írásban felmentettek a munkavégzés alól, akkor ez később nem módosítható akkor se, ha a cég rájön mégis kellenék egy darabig?

Figyelt kérdés

Uyge az a helyzet hogy végig felmentettek a munkavégzés alól, írásban, de aztán azóta egy másik ember is felmondott akire meg nem is számítottak és a cég nagy hirtelen emberhiányba került. Most már én is kellenék még ha csak ideig óráig is.

De az én felmondásom és írásos felmentésem meg megszületett.

Mi a helyzet ilyenkor?

2021. aug. 26. 06:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmi. Nem kell ledolgoznod a felmondási időt, ha azt már elegedték.

Nyilván megállapodni lehet, ha nagy szükségük van rád, de ez közös megegyezés tárgya.

2021. aug. 26. 06:34
 2/6 A kérdező kommentje:

"Nyilván megállapodni lehet, ha nagy szükségük van rád,"

Tehát mondhatom azt hogy rendben van, a szokásos bért a felmondási időre megkapom amúgy is, és tegyenek rá + X ft-ot és akkor beszélhetünk?

2021. aug. 26. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, a megállapodásnak az a lényege, hogy mindkét félnek előnyös legyen.

Neki nagyon kell az ember, akkor mondhatsz nyugodtan olyan bért, amennyiért neked is megéri még maradni.

2021. aug. 26. 07:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyi időd van még a felmondásból? Csak érdekelne, hogy mikor szűnnek majd meg az alapítványi iskolás kérdéseid. Bár lesz másik, tudom, csak érdekelne.
2021. aug. 26. 08:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bemennék arra a kis időre nagyon vaskos dollárokért. :)
2021. aug. 26. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:

"k arra a kis időre nagyon vaskos dollárokért. :)"

nem rajtam áll, de van egy sejtésem hogy a cégnek plusz pénzért nem kellek.

2021. aug. 26. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!