Magyarországon törvényesen lehet élni egy erdőben?

Nem kell a vaddisznó vagy az "őzike" :-) életmódját lemásolnod. Sokkal közelebbit mondok: a tízezer évvel ezelőtt élt "modernkori ősember" életét próbáld leutánozni. És már ott kiderül, hogy olyan elképesztő testi alkalmazkodásra lenne szükséged, amit biztos nem bírnál. Kezdve ott, hogy amikor tönkremegy a cipőd, onnantól mezítláb járnál az erdőben. Kérdező! Menj ki most egy erdőbe (még nyár van!), és próbálj mezítláb menni mondjuk 500 métert. Aztán gondold végig ugyanezt télen-nyáron, akár hóban-fagyban. Aztán gondold végig, hogy valami fölkarcolja a talpadat, és napokig érzékeny lesz, alig tudsz ráállni. Esetleg elfertőződik a seb. Sose leszel túltáplált, de amikor a talpaddal gond lesz, örülhetsz, ha nem halsz éhen. Télen meg a fagyott köveken vagy havon-jégen mászkálni, mikor hidegben még könnyebb felsérteni a lábadat...
És akkor még csak egyetlen testrészedről beszéltem, hogy mit kéne kibírnia!

amikor tönkremegy a cipőd, onnantól mezítláb járnál az erdőben."
Az állatok bőréből lehet csinálni cipőt meg ruhát.

#24 Itt van az internet, olvass utána, hogy milyen növényzet van az erdeinkben és mit esznek ezek az állatok!
Nem olyasmiket amiket te is meg tudnál enni.

"28 Nem vagyok a cimborád. A jelenlegi kérdésedre ezek szerint tudod a vàlaszt?🤡🤡"
Azt hittem azért válaszolsz, mert segíteni szeretnél, innen vagy cimbora:)
Nyilván nem tudom, de azért vagyok én a kérdező, mert én akarok tudni valamit, hogy a nyakad nyúlna a bablevesbe :)
"Jó hogy nem már azt kéred, magyarázzuk el hogyan kell elvégezni egy szívműtétet, mert magadnak akarod csinálni."
Nem ezt kérdeztem. Erdőről és növényekről volt szó, hogy mi ehető ember számára. De szerintem neked fingod sincsen róla, szóval pont szar helyen teszem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!