Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lesz következménye ?

Lesz következménye ?

Figyelt kérdés

Párommal 2 évvel ezelőtt vásároltunk meg a lakást,azóta folyton idejönnek a csekkek, levelek a volt tulaj nevén,

a volt tulajnak van új lakcíme.

Többszöri alkalmmmal szóltunk neki,hogy intézze el a bankban postán,telekomban eonnál stb...,hogy lakcím változás történt,de hiába ide jönnek a dolgai.Már a postaládára is kiirtuk,hogy nem lakik itt xy ne dobj be semmit.

Én már mondtam a páromnak,hogy ha mégegyszer meglátom a nevén valamit össze tépem és megy a kukába.

Valamilyen következménye lehet ebből?

2021. aug. 15. 10:13
 1/9 anonim válasza:
Hozzánk is mindig jön egy ürge papírjai, mert béreljük a lakást. Már 1 éve ami idejön ki se bondtjuk csak széttépjük és kuka. Eddig nem volt belőle semmi, gondolom nem is lesz 🤷‍♂️
2021. aug. 15. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Cigányok okosabban csinálták. 2 ezerért ideadták a leveleimet. Én is kijelentkeztem, mindenhova be is jelentettem a változást, de mégis néha megy egy egy levél.
2021. aug. 15. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

Postára kell bemenni, visszavinni a leveleket és határozottan kérni, oda ne vigyék. Ha telefonon tudnád értesíteni a volt tulajdonost, említsd meg neki, adja meg a címét a postának.

Gondolj bele mennyi felszólítás lehet. Ő bizonyára lemondta a szolgáltatást, ezért bosszantó, hogy már te fizeted, mégis küldik.

Hamarosan nem lesznek ilyen kellemetlenségek, mert az emberi társadalom arculata gyökeresen megváltozik!

37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."

2021. aug. 15. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem cegbirosaghoz kellett jarkalnom, mert azt lattam, hogy kijelentkezett, de azt nem tudtam, hogy a cege telephelye a lakasom. Birosagi vegrehajtasrol jott mar a level, evek mulva. Es meg nekem kellett kervenyezni kenyszerkijelentest. Nagyon duhito, mert nem volt automatikus, komolyan nem szamitott hogy adas-vetel volt azota.
2021. aug. 15. 13:01
 5/9 BlackSword ***** válasza:
Bemész a postára és kijelented... van rá nyomtatvány, de a posta címhelyre kézbesít... ennyi...
2021. aug. 15. 13:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem fogok én ezért postára

rohangálni,mert én nem járok postára hanem minden online intézek

2 éve volt elintézni

Megy a kukába kész

2021. aug. 16. 01:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Kérdés az volt,hogy lesz e követelménye

Nem

Akkor jó,megy a kukába

2021. aug. 16. 01:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Megvettuk a lakást

Semmi köze hozzá, innentől fogva nem érdekel mi lesz a volt tulajjal azt se érdekel ha fizetési felszólítás vagy kilakoltatás állna a leveleiben

2021. aug. 16. 01:41
 9/9 BlackSword ***** válasza:
Lehet, mert tehettél volna ellene... nem kell rohangálni a postára, egyszer kell kitölteni azt a nyomtatványt...
2021. aug. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!