Mivel vágjak vissza a szomszédomnak? Lesz valami következménye hogy rendöröket hivott?
Ma hajnalba rendőrök csengettek fel hozzám miszerint bejelentés történt csendháborítás miatt.
Mondtam a rendöröknek hogy én aludtam nem mi hangoskodtunk,meg amugy is bent alszik a 2 éves lányom nem tartanék bulit.
A szembe szomszédom aki mikor a rendőröknek kinyitottam az ajtót már kukucskált ki. Mikor mondtam hogy én aludtam ki is nyitotta az ajtót és mondta a magáét hogy de ő volt, amúgy is folyton zajong,éjjel porszivozik meg mos,a szerencsétlen gyereket is veri mert állandóan sír.
Nem szoktam zajongani sem én sem a lanyom. Dolgozok a kislány bölcsibe jár. De ez a szomszéd már azért is átcsenget ha pl náthás a kislányom és orsziporszival leszivom ejjel az orrát mert nem tud aludbi. Ilyenkor van hogy sírbi szokott mert nem szereti meg nyűgöa a betegség miatt.
A rendörök elött is mondtam a szomszédnak hogy már mondtam a múltkor is hogy a kislány beteg volt azért sírt mert nem akarta engedni hogy leszivjam az orrát. És a mosás miatt is elnézest kértem már. (Elinditottam 1 adag mosást múltkor mert hányás hasmenés virusa volt a gyereknek és már 2 ágynemüt lehányt/kifolyt a kaki a pelusból.)
A rendőrök végül megállapították hogy nem én buliztam és elmentek.
De azóta nem aludtam semmit. Szeretnék vissza vágni a szomszédomnak mert ez már túl megy minden határon. Meg aggódok hogy mivel azt mondta a rendőrök elött hogy verem a gyereket lesz e következménye. Perben vagyunk a volt férjemmel gyerekelhelyezés miatt,egy ilyen vád nem jó.
Egyébként én is halottam hogy valahol hangos a zene de nem a házból jöhetett a hang szerintem.
Közös képviselője van-e a háznak? Mennyire elérhető (telefon, e-mail, hangpostafiók, postai levelezés útján, stb.)
Én a helyedben valamilyen peren kívüli megegyezést sürgetnék, de összehívatnám a közgyűlést is addig, mert akár rendkívüli helyzetnek is számíthat ez az eseménysorozat.
Ha a válásod és a gyermekelhelyezés okait nem szeretnéd megosztani a nyilvánossággal/többiekkel, NE TEDD!!! Mondd azt, hogy ezt a témakört inkább a családsegítő szolgálat munkatársaival veséznéd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!