Kirúghat ezért és így a főnököm? Bővebben lent
Egy budapesti bútoráruháznál vagyok diszpécser, összetett feladatkör: 2-en vagyunk felválltva de egyszerre, míg az egyik recepciós feladatait látja el az áruháznak addig a masik a kamerarendszert kezeli. 24/48 as munka, több mint egy éve vagyok itt. Az 1 év alatt 1x kaptam szóbeli figyelmeztetést maszkhasználat miatt most pedig olyan miatt akar kirúgni amit mindenki más is csinál: munkaidőben telefonozás miután ő elment(hozzáteszem, készenléti jellegű munkakör szerepel a szerződésünkön, nem állandó 24) és míg ittvan ha nincs is mit tenni úgyteszünk legalább mintha lenne feladat holott nincs de miután elment is esetleg, mihelyst van munkaazt azonnal ellátjuk, alszok a recepción(24 órából van 3 óra pihenőidőnk amit pihenőszoba híján vagy az egyik tárgyalóban a földön alva töltünk vagy az eü szobában kényelmetlen hordágyon) magyarul mindenki is alszik éjszaka a recin mivel nem biztosított a pihenő, mindezek kamerával visszatekinthető tények illetve ő is, gdpr szabályokat megszegve megfigyel minket a nap 24 órájában. Hozzátartozik a dologhoz hogy az említett vezetőmmel volt 2 nagyoncsúnya vitám, az egyik abból kifolyólag hogy készenléti jellegű munkánál mi az hogy w4-be lekell s..pnunk magunkat(mindezt a főnöke előtt kérdeztem meg ami után nemgyőzött magyarázkodni) majd 2 hónappal később aztmondta egy előtte megbeszélt szolgálatcserémre aztmondta hogy ő nem emlékszik ilyenre hogy mi ilyet megbeszéltünk, mondjam le a programom. Itt is nagyoncsúnya vitánk volt.
Személyes indíttatásúnak érzem a kirugásomat úgy hogy közben a 7 emberből ha szakmai szemmel nézzük mindenki szerint én vagyok a top 3., van kolléga aki fél éve ittvan és hiába a tanítás semmihez nem ért,de neki mindent szabad.
2 variációt adott meg, vagy közös megegyezéssel hóvégén vagy fegyelmivel azonnaliba, úgy hogy ezt megelőzően nem volt semmi gond a munkámmal.
Szerintetek? Bocs ha kicsit hosszúra sikeredett.

személyes ellentéte van veled, így lehetsz te a legnélkülözhetetlenebb, akkor is el fog távolíttatni.
az ilyet jobb előre meglátni és nem vitatkozni vele, meg bizonygatni az igazadat, hanem bele kell keverni a górét pl egy lopási ügybe.
ha van öltözőszekrénye, irodája, kocsija, akkor az ilyesmi semmiség, utána 1 telefon a biztonsági szolgálatnak és bilincsben viszik el a ge cit, mert lesz ott egy kis lopott cucc a cégtől meg némi drog, ami után szabad a pálya a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!