Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kiskorúként elrepülhetek...

Kiskorúként elrepülhetek egyedül Amerikába ha anyuék nem engedik?

Figyelt kérdés
A barátom Amerikában él, (Los Angeles)meg szeretném látogatni, de anyuék nagyon ellenzik, pénz meglenne rá, a barátom elintézi, csak azt szeretném kérdezni hogy ugye kimehetek egyedül szülői engedély nélkül??
2021. júl. 29. 12:40
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
16 - nak volt della bőven a családban, ha Amerikába utazhatott 16 - 17 évesen...😅
2021. júl. 29. 13:31
 22/44 anonim ***** válasza:
45%

17 éves vagyok, legnagyobb egyedüli utazásom az iskola, ami 30 kiló

méterre van xD

2021. júl. 29. 13:33
 23/44 anonim ***** válasza:
98%
És akkor mi van, ha volt neki?
2021. júl. 29. 13:33
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem utazhatsz. Teljesen jogos a szüleid részéről, hogy nem akarnak elengedni egy számukra vadidegenhez a világ másik felére.
2021. júl. 29. 13:34
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Hol, mikor talalkoztatok??

Es miert nem ismerhetik meg a szuleid?

2021. júl. 29. 13:36
 26/44 anonim ***** válasza:
89%
Férfinak illene jönni.
2021. júl. 29. 13:36
 27/44 anonim válasza:
100%

1. hivatalosan nem utazhatsz ki egyedül

2. most nem engednek be az usaba schengenből, nem kapnál visát szóval tárgytalan a kérdésed egyelőre

3. mire ki tudnál utazni már betöltenéd a 18 at

4. "Beszéltünk már róla, hogy ő is jöhetne, és fog is, csak én is ki szeretnék menni egyszer.. ""pénz meglenne rá, a barátom elintézi" ha annyira van rá pénz, akkor jöjjön ide először ő. Találkozzon a szüleiddel, ismerje meg őket, így a szüleid is megnyugodhatnak hogy nem adnak el szexrabszolgának (létező dolog, ne gonodld hogy az emberek paranoiásak). Aztán ha annyira van pénz hogy téged is simán kiröptetne már most, akkor bármikor tud majd neked segíteni kimenni, később is. Akkor amikor mág nem lesz pandémia. Akkor, amikor már a szüleid sem fognak végig parázni. Akkor amikor nem teszed tönkre a kapcsolatot a szüleiddel egy fiatalkori szerelem miatt.

Elhiszem hogy szereted a srácot, de ez nagyon rizikós dolog. Jöjjön először ő ide, szerezze meg a szüleig bizalmát, aztán repkedjetek közösen ide-oda. De ne ugorj bele naívan a dolgokba, pláne olyan helyen ahol nincsen védőhálód.

2021. júl. 29. 13:39
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a vízumot igenyeltetek akkor kellett a szülőknek nyilatkozni. Anélkül nem is kaphattal volna, tehát maga a vízum igénylés kitöltése volt a beleegyezése a szüleidnek.
2021. júl. 29. 13:48
 29/44 anonim ***** válasza:
20%

Ilyen bula kéne nekem is, aki gazdag családba való!

17 évesen örültem, ha a Balatonra eljutottam, nemhogy Amerikába...

Elkényeztetett csipa...

2021. júl. 29. 13:49
 30/44 anonim ***** válasza:
10%
Mármint a 16 - ra értem
2021. júl. 29. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!