A szüleim válnak és apukám egyedül lesz szülinapján.Mit csináljak hogy jobb kedve legyen?
*Szerintetek jó döntés hogy válnak?
Igen, a legjobb, a te érdekedben is.
*apukám pedig sajnos csak egy kis parasztházat engedhetett meg magának ami le sincsen betonozva....Iszonyatosan sajnálom és görcsbe szorul a szívem amikor belegondolok hogy minden nap egyedül lesz...
Nagyon aranyos vagy, es teljesen termeszetes, hogy igy erzel, de hidd el, apukad egy felnott ember, aki a sajat eleteert tartozik feleloseggel. Hidd el, a valas nem egyik percrol a masikra torent, ott mar valoszinuleg evek ota fenn allhattak problemak, igy apukad tudta, hogy ez lesz a vege elobb vagy utobb. Most nyilvan rossz, de kesobb, ha megismerkedik valakivel, aki viszont szereti, neki is jobb lesz. Gyakran latogathatod, es felhivhatod stb, azert, mert a szuleid valnak, meg nem leszel tole elszakitva, es annak is biztos orulni fog, hogy te tovabbra is tartod a kapcsolatot vele.
Lenyeg, a lenyeg. Nagyok sok hazassqg vegzodik valassal, es szerintem baromi jo, hogy nem kell az ejszakaba nyulo veszekedesek kozott felnonod, ahogyan az is, hogy a ti erdekeitek is figyelme vannak veve. Ket embert nem lehet osszelancolni csak a gyerekek kedveert, ha egyszeruen nem mukodik, akkor jobb uj eletet kezdeni, mindenki erdekeben.
Szerintem a barátait összehívhatnád és akkor egy kisebb szalonna, virsli sütős partit csinálhatnátok.
Vagy kettesben is csinálhatsz egy pikniket. Sétáltok egyet, süthetsz neki egy pici piskótát, amit ketten meg tudtok együtt, vagy éppen ti ketten is megsüthetitek.
Nem kell nagyot csinálni, hiszen csak ketten eszitek akkor.
3 vagyok.
Ha koliba mész küldhetnél neki heti 1x egy képeslapot a címére, leírni milyen volt a heted, szereted, mi történt veled.
Idősebb korában jó lenne vissza olvasgatni.
Elvált apa vagyok.
A fiam is ilyen csupaszív volt,mint te.
Hidd el, az egyetlen fontos, hogy kapcsolatban maradjatok.
Ha lehet személyesen, de hanem telefonon,messengeren
De normál válás esetén biztosítani kell a személyes kapcsolatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!