Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kiskorúként elrepülhetek...

Kiskorúként elrepülhetek egyedül Amerikába ha anyuék nem engedik?

Figyelt kérdés
A barátom Amerikában él, (Los Angeles)meg szeretném látogatni, de anyuék nagyon ellenzik, pénz meglenne rá, a barátom elintézi, csak azt szeretném kérdezni hogy ugye kimehetek egyedül szülői engedély nélkül??
2021. júl. 29. 12:40
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz egyedül kiutazni, hiába megbízható a barátod, és semmi ok az aggodalomra. Barátod miért nem tud jönni? Jöjjön ő.
2021. júl. 29. 13:10
 12/44 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem mire te bejuthatsz a covid miatt Amerikába, bőven el fogsz múlni 18. Onnantól már nem kell szülői engedély.Legalább is az utazáshoz.
2021. júl. 29. 13:10
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Hol ismerted meg? Amúgy nem ismerik,nem tudják ki fia borja jó hogy nem engednek el. Főleg így hogy még majd ő elintézi hogy te ki juss. Nekem ez leánykereskedésnek tűnik. De ne legyen igazam.
2021. júl. 29. 13:11
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Leszednek a repülőről (hajóról is). Ha felnőttként mégis kiutazol, prostitúcióra fog kényszeríteni.
2021. júl. 29. 13:14
 15/44 A kérdező kommentje:

#11 Beszéltünk már róla, hogy ő is jöhetne, és fog is, csak én is ki szeretnék menni egyszer..

#13 Neten ismertem meg

#14 Jaj ez már paranoia, hidd el ismerem én őt eléggé.

2021. júl. 29. 13:15
 16/44 anonim ***** válasza:
95%

Én többször voltam Amerikában 16-17 éves korom között úgy, hogy egyedül utaztam. Ugyan nekem a szüleim engedték és ők vették a jegyeket, de nem írtak semmilyen beleegyező nyilatkozatot. Hivatalosan kell és nyilván bármikor elkérhetik, de bennünk ez fel sem merült, úgyhogy nekem sosem volt és sosem kérték. De ezzel nem bátorítani akarlak, mert hivatalosan nem mehetsz a szüleid engedélye nélkül és ha elmész akkor azt bejelenthetik, hazahozathatnak.

Hány éves vagy? Engem mindig engedtek elutazni barátokkal is, de mindent elmondtam nekik, hogy kikkel megyek, hova, foglalások, hotel stb.

Los Angelesbe egyedül vagy valakivel akivel egyszer találkoztam 10000000%, hogy soha nem engedtek volna el, sőt ilyen felállásban még Bécsbe sem. Ha nem akadály a pénz a barátodnak, akkor jöjjön ő Magyarországra, ismerjék meg a szüleid és akkor talán elengednek.

2021. júl. 29. 13:16
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Majd kimész ha könnyebb kiutazni, és elmúltál 18. Viszont arra készülj fel, hogy a szüleid nagyon mérgesek lesznek ha kimész engedély nélkül valamikor a jövőben. Amíg otthon laksz ez necces...
2021. júl. 29. 13:18
 18/44 anonim válasza:
98%
Kirepulni oda es vissza mar ongamaban fel millios osszeg. Tudtommal most vizumot se adnak, ha csak nem bevandorlonak vagy tanulni mesz, vagy allampolgar vagy, es meglepodnek, ha ez osztol valtozna... Vagy kamu kerdes, vagy nagyon naiv vagy es mas vilagban elsz...
2021. júl. 29. 13:21
 19/44 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Beszéltünk már róla, hogy ő is jöhetne, és fog is, csak én is ki szeretnék menni egyszer.."

Bár én is szeretném hinni, hogy kamu a kérdés, de sajnos találkoztam már hasonlóval, és ebből a szempontból tök mindegy, hogy Amerikába vagy csak az ország másik felére csábítgattak el fülig szerelmes kamaszt.

És bár én elég laza szülő voltam, ha az én gyerekem lennél, és mégis lelépnél, úgy hozatnálak haza rendőri kísérettel, mint a huzat.

2021. júl. 29. 13:23
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor decemberig jár ő hozzád, ha annyira fontos neki. Utána meg majd a te utadat fizeti. Addig ha a fejed tetejére állsz, ők akkor sem engednek ki. Ennyit már tán csak kibír a szerelmetek.
2021. júl. 29. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!