Kiskorúként elrepülhetek egyedül Amerikába ha anyuék nem engedik?
#11 Beszéltünk már róla, hogy ő is jöhetne, és fog is, csak én is ki szeretnék menni egyszer..
#13 Neten ismertem meg
#14 Jaj ez már paranoia, hidd el ismerem én őt eléggé.
Én többször voltam Amerikában 16-17 éves korom között úgy, hogy egyedül utaztam. Ugyan nekem a szüleim engedték és ők vették a jegyeket, de nem írtak semmilyen beleegyező nyilatkozatot. Hivatalosan kell és nyilván bármikor elkérhetik, de bennünk ez fel sem merült, úgyhogy nekem sosem volt és sosem kérték. De ezzel nem bátorítani akarlak, mert hivatalosan nem mehetsz a szüleid engedélye nélkül és ha elmész akkor azt bejelenthetik, hazahozathatnak.
Hány éves vagy? Engem mindig engedtek elutazni barátokkal is, de mindent elmondtam nekik, hogy kikkel megyek, hova, foglalások, hotel stb.
Los Angelesbe egyedül vagy valakivel akivel egyszer találkoztam 10000000%, hogy soha nem engedtek volna el, sőt ilyen felállásban még Bécsbe sem. Ha nem akadály a pénz a barátodnak, akkor jöjjön ő Magyarországra, ismerjék meg a szüleid és akkor talán elengednek.
"Beszéltünk már róla, hogy ő is jöhetne, és fog is, csak én is ki szeretnék menni egyszer.."
Bár én is szeretném hinni, hogy kamu a kérdés, de sajnos találkoztam már hasonlóval, és ebből a szempontból tök mindegy, hogy Amerikába vagy csak az ország másik felére csábítgattak el fülig szerelmes kamaszt.
És bár én elég laza szülő voltam, ha az én gyerekem lennél, és mégis lelépnél, úgy hozatnálak haza rendőri kísérettel, mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!