Milyen büntetést kaphatok? Többi kérdés lent
Figyelt kérdés
Röviden a story: Adattárolót árultam és nem tudtam az artisjus jogdíjról, ellenőrzést kaptam, lefoglalták a készleteimet, most várom, hogy mi lesz. 30 napon belül értesítenek. A készletre jutó jogdíj 120 ezer Ft kb.
A kérdéseim:
2 éve árulom őket, visszamenőleg meg kell majd fizetnem a jogdíjakat? Nem tudom, hogy volt e rajtuk matrica (én nem intéztem rájuk). Ha nem volt akkor összesen 2,5 millió Ft jogdíj nem lett befizetve a 2 év alatt.
Milyen büntetést kaphatok? Felfüggesztett?
2021. júl. 25. 17:34
11/12 A kérdező kommentje:
Most zárult le a nyomozás, ügyészség előtt van a dolog, azt nem tudom, hogy most az Artisjus visszamenőleg fogja-e kérni az elmaradt jogdíjakat vagy annyiban hagyja a dolgot..
2021. dec. 9. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!