Ezért kaphatok valamiféle büntetést?
Egyik haverom szilveszterre kibérelt egy kocsmát (nem tudom milyen engedélyei vannak). És engem hívott zenélni. Ami abból állna hogy én viszem a fényeket és a hangosítást+ laptopról zenélnék virtual dj-vel. Belépő nem tudom hogy lenne-e szedve. De szerintem a közeli haverok. max40-50fő. Ezért én valamiféle bírságot kaphatok? Ha ne adj isten bejönnének a rendőrök? Télleg csak a cucc lenne az enyém meg zenélnék!
Nekem semmi engedélyem az ilyenhez.
De olyat hallottam hogyha zártkörű rendezvény akkor nem szólhat senki semmit.
Mit tudtok ti erről?
Ha valóban zártkörű, haveri buli, és a bérleti díjról van számla, a haver és a jelenlevők egybehangzóan tudják azt állítani, hogy belépőjegyet nem szedtek (zártkörű bulin nem szoktak), akkor senki nem köthet bele, hogy ott te mit csinálsz. Ennyi erővel azokat a segítőket is meg lehetne büntetni, akik a kaját-piát az asztalra teszik.
Másrészt, ha zártkörű, amikor mindenki megérkezett, a bejárati ajtót valóban be kell zárni, és odafigyelni arra, hogy csak addig maradhattok ott, amennyi időre a bérleményt a haver kibérelte, ill. a helyiségben a hangos zene stb. engedélyt az önkormányzat kiadta. Ez esetben a környező lakók sem hívhatják a nyakatokra a rendőröket.
Köszi szépen a választ:D
Sokat segítettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!