Van lehetőség kilakoltatni az anyós-após-sógor triumvirátust a férjem házából, ha többszöri kérés és határidő megszabás ellenére sem mennek el? Nincsenek bejelentve, nem fizetnek a számlákba se.
Elég komplikált kérdésem lenne.
Adott egy ház, amit a férjem vett még tavaly márciusban, 1/1 tulajdonos. Jó hiszeműen magához költöztette a szüleit és az öccsét, hogy ne albérletben éljenek, kicsit összeszedjék magukat. Tavaly nyáron megjelentem én az életében, októberben megfogant a pici fiunk aki 2 hét múlva megszületik, január 30 óta vagyunk házasok, lakcímileg CSAK ÉN vagyok bejelentve ide. Eléggé elmérgesedett a viszony, mivel anyósom nem díjjazta, hogy a férjem felújításokba akart kezdeni a pici miatt, ami persze az egész házra vonatkozik és az ő kényelmük rovására menne. Június első hetében eljött az a pillanat, hogy a férjem megkérte őket hogy menjenek el. 30 napos határidőt szabott meg,ami még egy héttel bővült, mindazok ellenére hogy a sógorom neki ment a férjemnek aki ordibált a szintén ordító anyjával, aki engem büdös k×÷%@ névvel illet.
Ma letelt a határidő, kérdeztük mikor mennek, a válasz temérdek kifogás volt. Sima panel albérlet nem felel meg nekik, válogatnak, húzzák az időt és a pénztárcánkból a pénzt, mivel már a rezsibe sem hajlandók adni.
Tanácstalanok vagyunk, nem lehet velük nyugodtan meglenni, a takarítás ismeretlen fogalom nekik, én pedig így a 38. terhességi héten már nem bírom a házi cseléd pozícióját.
Ha bárkinek bármilyen ötlete van, kérem ne tartsa magában, bármilyen apró "segítségnek" nagyon örülnénk!
Nekem ebből a sztoriból csak az jön le, hogy a csávóka (kérdező férje) aranyásó. Kedves kérdező, hogy van annyi eszed, hogy a hitelüket kifizeted?? Nekik a te pénzedhez semmi közük. Én nagyon meggondolnám, hogy oda szülök-e. Bár mondjuk.. hazasok vagytok, a vagyonod fele a férjedé.
Lehet erre ment ki a játék nem gondolod?
Én is elmennék egy ügyvédhez és felvázolnám neki a helyzetet. Okosabbakat fog tudni mondani, mint itt mi, laikusok.
Egyébként ezt hogy kell érteni?
"Igen, a pici véletlen volt, bár a párom részéről nem."
Úgy ment el benned, hogy nem szólt róla, vagy hogy?
Sziasztok!
Nem tudom nyomon követi e bárki ezt a kérdést, de azért leírom a végkifejletet.
A vége az lett, hogy az egyik éjszaka, mikor apósom hazaért, nem volt éppen józan állapotban. Mit szépítsek, seggrészeg volt. (Hál isten mi a picivel még a kórházban voltunk.) Azt mondta sógoromnak, hogy engedje, ő most megöli a férjem..hála az égnek nem történt semmi, nem ugrottak össze, de másnap a párom az apja elé állt, elmondta neki mit művelt az éjjel, és hozzátette, hogy rendőrségi távoltartást fog rá kérni. Na itt szerintem valami megtört bennük, vagy rájöttek hogy ez tényleg ennyi volt, 2 nap alatt lett bérelhető családi ház, már minden bútorukat elvitték, csak apróságok maradtak, de holnap azt is elviszik.
Irónikusnak tartom, hogy anyósom engem hibáztatott mindenért, mégis akkor pattant ki nagy balhé amikor én itthon se voltam. Na mindegy.
Köszönöm mindenkinek, aki értelmesen válaszolt! Annak is aki csak a rosszindulatát és ítélkezését akarta itt hagyni, és kívánok neki nagyon sok vidám napot!
U.i.: a baba jól van, egészséges kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!