Van lehetőség kilakoltatni az anyós-após-sógor triumvirátust a férjem házából, ha többszöri kérés és határidő megszabás ellenére sem mennek el? Nincsenek bejelentve, nem fizetnek a számlákba se.
Elég komplikált kérdésem lenne.
Adott egy ház, amit a férjem vett még tavaly márciusban, 1/1 tulajdonos. Jó hiszeműen magához költöztette a szüleit és az öccsét, hogy ne albérletben éljenek, kicsit összeszedjék magukat. Tavaly nyáron megjelentem én az életében, októberben megfogant a pici fiunk aki 2 hét múlva megszületik, január 30 óta vagyunk házasok, lakcímileg CSAK ÉN vagyok bejelentve ide. Eléggé elmérgesedett a viszony, mivel anyósom nem díjjazta, hogy a férjem felújításokba akart kezdeni a pici miatt, ami persze az egész házra vonatkozik és az ő kényelmük rovására menne. Június első hetében eljött az a pillanat, hogy a férjem megkérte őket hogy menjenek el. 30 napos határidőt szabott meg,ami még egy héttel bővült, mindazok ellenére hogy a sógorom neki ment a férjemnek aki ordibált a szintén ordító anyjával, aki engem büdös k×÷%@ névvel illet.
Ma letelt a határidő, kérdeztük mikor mennek, a válasz temérdek kifogás volt. Sima panel albérlet nem felel meg nekik, válogatnak, húzzák az időt és a pénztárcánkból a pénzt, mivel már a rezsibe sem hajlandók adni.
Tanácstalanok vagyunk, nem lehet velük nyugodtan meglenni, a takarítás ismeretlen fogalom nekik, én pedig így a 38. terhességi héten már nem bírom a házi cseléd pozícióját.
Ha bárkinek bármilyen ötlete van, kérem ne tartsa magában, bármilyen apró "segítségnek" nagyon örülnénk!
#5 Mert sajnos jelenleg hagyatéki tárgyalás zajlik rajta jelenleg,mivel a nagymamám lakott benne aki 2 hete elhalálozott. Amíg az le nem zajlik, sajnos nem tudunk menni.
#6 Március óta itt lakom, egész a felújítások megkezdéséig semmilyen probléma nem volt. Én akartam elmenni innen, de a párom ragaszkodik a saját tulajdonához, gondolom ez érthető, miért.
Több tartozásukat fizettem ki még én is amikor még a terhességem nem akadályozott a munkában. Igyekeztem jó kapcsolatot ápolni velük mindvégig.
A gyanútlan pasas alighogy megvette a házát máris lecsaptál rá és gyors ütemben fel is csináltattad magad, hogy elvegyen feleslegül.
Most kirakatnád a pereputtyát, hogy birtokba léphessél.
Ez ám a gyors magyaros női karrier...
Utolsó, mekkora gyökér vagy!
Témánál maradva én is szerintem előbb ügyvédet kérdeznék meg.
#9 és #10 köszönöm a válaszokat!
#12 Ez igen ítélkezés! 11 éve ismerem a férjem, valószínű hogy csak úgy lecsaptam rá. Van házrészem saját házban, sajnos hagyatéki miatt van csak probléma. A gyermek pedig nem akarva fogant bár ehez neked végképp semmi közöd nincs.
A "pereputtyát" szivesen átküldöm hozzád egy hónapra, ismerd meg őket te is.
Ja és a házán elidegenítési jog van bejegyezve, tehát nem kerülhetek rá a tulajdoni lapra.
Nyár óta vagy együtt vele, de am 11 éve ismered. Aha, vagyis ő volt a bétácska, kizárásos alapon hírtelen mindig is szeretted gondolom. Kicsit sem függ össze azzal, hogy ms. Tökéletes nem jött össze, nincs ló jó a szamár alapon ez a pali is megtette. Ja, persze, saját háza lett.
12-es: te meg elmész a tudod hova, h ez a magyar nők mentalitása. Max az aranyásóké illetve a munkakerülő p.csáké. képzeld, hogy pasikák is szépen kihasználják sokszor a nőket. Pl. Összeköltözés után lehet az ingyen cselédje, ágybetét stb. de közben megállapodni meg esze ágában sincs, csak lopja a nő idejét és persze képzeld anyagilag is kiszokták használni. Rajtam pl. az egyik exem élősködött és bizony anyagilag is kihasznált. Szóval mész te tudod hova ezzel a nők dumával. Valszeg egy megkeseredett hímsoviniszta gyökér vagy, aki egy tahó, lekezelő stb. barom, akitől a nők hamar elmenekülnek.
A kérdésben azt írod, hogy tavaly nyáron jelentél meg az életében.
Utolsó hsz-ben meg azt, hogy 11 éve ismered. Ez csak nekem nem kerek? Meg pár hónap után egyből lagzi? Ha valóban így van, hát minden elismerésem. Nem gúnyból, nem bántásból írom, csak ritka az, hogy ennyire elkapkodott házasággnak nagy jövője lenne.
De tekintsünk most el ettől.
Ha nincsennek bejelentve, akkor felhívjátok a rendőrséget és közlitek a tényeket. Jogilag semmi alapja nincs annak, hogy ott laknak. Ha ez valamiért nem megy, perre viszitek, jogcím nélküli lakás használatravaló hivatkozással kéritek a kilakoltatásukat.
Ha. Ismétlem ha valóban így van, ahogy leírtad, akkor ez egy elég mocskos ügy. Mert a férjednek a szüleit kell kiraknia és a testvérét. Bár ha lenne miből lenne hova, de jobb az ingyen,akkor megértem.
Beszéljétek meg, együtt értelmes felnőtt emberek módján. Ha nem megy, akkor jöhet az, amit fentebb írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!