Ha a cég felrúghatja egyoldalúan a munkaszerződést, akkor én, a dolgozó is felrúghatom egyoldalúan? Vagy csak a cégnek szabad ezt, nekem a pórnépnek nem?
A cég közölte hogy szerződéses bér ide vagy oda, ő bizony ezentúl nem fizet annyit a munkáért.
Őt a szerződés nem érdekli, anyagi gebasz van, nem fizet annyit.
Én meg erre közöltem, semmi gond, ha neki semmit se jelent a szerződés, hát nekem se, akkor én meg a levett bér arányában kevesebbet járok be.
Így fair.
Kevesebb bér, kevesebb munkaidő. Így fair nem?
Naná hogy nem tetszik nekik. De nem értem: csak nekik szabad egy írásos szerződést csak úgy semmibe venni, nekem nem?
Sejtem hogy ez a munkaviszony nem tart már soká de nem baj, addig is amíg tart, én pontosan a bérezés arányában járok be, aztán rúgjon ki ha akar.
Legalább addig se vagyok átverve. Kevesebb bér de ugyanannyi munkaidő a kékeres a seggébe!
elméletben azt se teheti meg, hogy így egy "közös megegyezést" és az emberek orra alá dugja hogy "na aláírod"
nálunk nem egy emberrel megtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!