Mi lesz a külföldön dolgozó magyarok sorsa, ha felbomlik az euróövezet? Mi lesz a munkaszerződésekkel, ha felbomlik az EU?
"mi lesz, ha felbomlik az EU?"
Nem bomlik. A kérdés innentől értelmét veszti.
Eleve hülyeség az a feltevés, hogy felbomlik az EU.
De ettöl függetlenül aki kimegy külföldre dolgozni, az azért gondolhatna arra is, hogy nem feltétlenül ragszkodnak hozzájuk külföldön, és a saját sorsátért mindenki maga felelös.
Ha (HA!) felbomlana az EU onnantól kezdve vízum kellene az ottani munkavállaláshoz éppúgy mint most az összes, EU-n kívülről bevándorló embernek. Hogy ki milyen feltételekkel kaphatna vízumot azt nem tudom.
"De ettöl függetlenül aki kimegy külföldre dolgozni, az azért gondolhatna arra is, hogy nem feltétlenül ragszkodnak hozzájuk külföldön, és a saját sorsátért mindenki maga felelös."
Talán Magyarországon annyira ragaszkodnak az emberhez? Talán Magyarországon nem felelős a saját sorsáért az ember? Ugyan már...
Itthon ragaszkodnak legkevésbé a munkavállalóhoz, tapasztalat!
Ha újra kinn leszek, biztos nem jönnék vissza! Mivel én is úgy leszek, hogy nem lesz miért/kiért hazajönni.....
Amúgy ma megdöbbentem, amikor busszal utaztam a belvárosba, ennyi üres üzlet, mint most, még soha sem volt! Minden második eladó/kiadó! Ez a dec. vége nagyon sok vállalkozás végét is jelentette, figyeljétek csak meg! Ha ilyen tempóban zsugorodik a gazdaság, lassan vállalkozások sem lesznek, se kis- se közép, csak a nagy multik......mentem a SPAR-ba kaját venni és az a sok üzlet, ami mellette volt, a fele üresen áll! Karácsony előtt még volt benne élet/áru/eladók, most meg már bútorok sem!
Komolyan meglepődtem, hogy egyszerre ilyen sok vállalkozást adnak vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!