Szerinted ez igazságtalanság a kormány reszerol ilyet támogatni?
Apai mamámnak van 3 gyereke. Édesapám, és 2 öccse..!
Mindhárman családos emberek.
Apukáméknak azaz nekünk van lakásunk, meg apa másik tesójanak is van lakása.
Apa legkisebb testvére pedig otthon maradt a szülőkkel. Mivel apának és másik tesojanak van lakása így a legkisebb tesója otthon maradt a nagymamáékkal megnősült van neki is csaladja….. a nagyiék be jelentették hogy mivel apának és masik tesojanak van háza a legkisebbnek nincs mert otthon maradt a legkisebbre hagyják minden vagyonukat. Így is lett de ezt apa meg a masik tesója nem bánta mivel jól elunk! Igy a legkisebb örökölt mindent! Papa meghalt 7 éve. Mama pedig most 1 hónapja 😢😢. A legkisebb gyerek aki velük lakott örökölt mindent! És aput meg a másik tesojat fel jelenetette bíróságon a legkisebb gyerek aki örökölt mindent hogy ő ápolta a nagyit fizessen neki apa meg a masik tesója (bezzeg ok semmit se örököltek) a bíróság apának meg másik tesojanak 2 millió forintot szabott meg!! Ezt nem ertem a kormány reszerol sem! Ha a legkisebb Tesojuk örökölt mindent mindent apának meg a masik tesojanak egy Garas se jart akkor hogyan engedi a kormány hogy az occsuk követelőzzon mivel ő örökölt mindent!! Olyan mintha az en apam meghalna es ram hagyta volna a lakását meg mindenét az húgom meg semmit se örökölt volna es en feljelentettem volna húgomat hogy fizessen nekem amiert apamat apoltam,, ez igazságtalanság a kormány hogy engedhet meg ilyet hogy aki örököl mindent hogy követelhet azoktól penzt aki nem örököl. Bocsanat a helyes irasert meg a fogalmazasert!
9: "Hihetetlenül kicsinyes emberek képesek évtizedes családi botrányt keverni 2 misiért."
És még hihetetlenól kicsinyesebb dolog, hogy ezért a kormányt hibáztatja a kérdező... :-D
13: legalábbis marhára nincs tisztában azzal, hogy a bíróság FÜGGETLEN.
Na mindegy, még elégedettek is lehetünk, hogy nem személyéesen orbánahibás.... :-D :-D
A demokráciának (mert Magyarországon demokrácia van, bármit is mondjanak egyesek) az az egyik alapfeltétele, hogy a bíróság független a kormánytól. A bírósági döntéshez a kormánynak az égvilágon semmi köze nincsen!
Egyébként sem érzem feltétlenül igazságtalannak a helyzetet, meg kéne tudni a részleteket, és meghallgatni a többi felet is. Így butaság lenne ítélkezni. Nagyon nem mindegy, hogy pl. a másik két testvért támogatták-e a szülők a lakásvásárlásban, míg a kicsi otthon maradt.
Itt valami hibádzik, de nagyon! Valaki nem mond igazat. Vagy a szüleid, vagy most te, már bocs.
Ha egy hónapja volt a haláleset, teljességgel kizárt, hogy már lezárult a hagyatéki, plusz utána még egy peres ügy. A vírushelyzet annyira bekavart, hogy a szokotthoz képest is hónapokkal el vannak maradva a tárgyalások, saját tapasztalat.
16: jogos az észrevétel! :)
Hogyhogy eddig senkinek nem tűnt fel...?
Megint egy jó kis kamu-mese szombat estére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!