Ki nem állhatom a nevelőapámat!Mit tudok tenni ilyen esetben? (bővebben lent)
Édesanyám és a nevelőapám egy éve vannak együtt. Az elején szimpatikus volt a férfi, nem volt semmi bajunk egymással, nagyon jól kijöttünk egészen a múlt hónapig. A mostohatestvéremnek(ő 10 éves de viselkedésileg 5) április elején volt a születésnapja. Azt tudni kell, hogy ő nagyon nyitott, társaságkedvelő fiú és hiperaktív, ami néha(sőt…legtöbb esetben) nagyon idegesítő tud lenni egy olyan lány számára aki zárkózottabb, introvertált. Na de visszatérve a storyhoz, a vírus miatt nem tudtak áttjönni a barátai ezért rámszált. Egyfolytában nyaggatott(mint egyébként is), hogy játszak vele tűzoltósat. Többször mondtam neki kedvesen, hogy nincs kedvem és nem tudok játszani de mintha a falnak beszéltem volna. Neki ez rosszul esett ezért amikor az apja(a nevelőapám) vitte haza az anyukájához elmonda neki. Az óta a nevelőapám egy hatalmas bunkó lett velem. Egész nap hozzám se szól, kerül, semmi se jó neki amit csinálok, egyfolytában mindenbe a hibát keresi és még sorolhatnám. Aztán egyik nap leültetett beszélgetni(vagyis inkább ő beszélt mert én meg se merek mukkani súlyos önbizalomhiány miatt). Az egész beszélgetés arról szólt, hogy egy szánalmas senkiházi, neveletlen, csúnya, kis takony vagyok. Szerinte én vagyok a neveletlen mert 20 percig zuhanyzok, fekete ruhákban járok, önbizalomhiányom van és alacsony önértekelésem amikor az ő gyereke kézzel eszik, zsíros kézzel kérdezés nélkül túrkálja édesanyám haját, mindent kivesz a kezünkből, belemászik mindenki telefonjába, nem köszön, mindenért hisztizik és még sorolhatnám. Bármit állít rólam azt Édesanyám elhiszi ha pedig ellenkezni próbálok akkor tiszteletlen kis p*csa vagyok. A nevelőapám és anyukám sose értettek eggyet a nevelésben. Anyukám inkább engedékeny, míg a nevelőapám szigorú és igazságtalan szülő. Szerinte anyukám engem borzasztóan nevelt ezért ő akar engem megnevelni. Nem vagyok tisztában a jogokkal ennyire, de szerintem ehhez neki semmi joga mert apukám él, és szoktam is hozzá járni(hetente 2-3 napot.)
Ilyenkor mit kéne csinálnom? Egyszerűen képtelen vagyok elviselni. Minden este magamba elküldöm a halál hímvesszőjére. Irritál. Anyukámmal nem tudok beszélni mert ő most a “rózsaszín felhőbe” van és csak a nevelőapámnak van igaza.
t i z e n k e t t ő, lány
Ez egy plussz történet:
Anyukámnak tegnap volt a születésnapja, erre ő elküldött engem péntek, szombat, vasárnapra a mamámhoz azzal az mondattal, hogy “Legalább ezen az ünnepen ne kelljen elviselnem savanyú pofádat.)
Nagyon rosszul esett...
Köszönöm, hogy végig olvastátok és elnézést a helyesírási hibákért. :)
Hogy lehetseges , higy itt gyk-n mindenki introvertált , onbizalomhianyos, csendes, depresszios? Xdd
Ja es szted moderatorok nem tudnak olvasni? Siman kibxszhatnak innen
Nyolcas, chill, ez anonim oldal, nem kell az arcomat, nevemet felvallalnom.
Elfelejtettem leirni a vegere, hogy "lehet leértekelni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!