Szöktetek már el otthonról? Én most tervezem, hogy elmegyek otthonról (Szerbiába).
Horvátország és Szlovénia? Hogy juthat ilyesmi egyesek eszébe? Ott nincs magas életszínvonal, nehéz megtanulni a helyi nyelvet, kevés a külföldi, szigorú, rendpárti szemlélet uralkodik.
Csak akkor érdemes ilyen helyekre menni, ha az olcsóság a fő szempont, mert a kérdezőnek van 1-2 millió forintja, és abból akar egy ideig ellébecolni, amíg összeszedi magát. De akkor meg Bulgáriába kell mennie, mert az a legolcsóbb országok egyike (viszont barátságos, biztonságos, civilizált hely, ellentétben Szerbiával).
Dél-Olaszországban és Dél-Franciaországban ezzel szemben könnyű a nyelv, minden tele van külföldivel, nincs rend, hanem elég nagy káosz van, meleg van (enyhe a tél, olcsó kibérelt szobákban ki lehet bírni a telet). Tehát ideális.
Dél-Spanyolo. sem volt rossz az utóbbi időkig, de mióta elözönlötték a románok, fennáll a veszélye, hogy románnak néznek, őket pedig egyre jobban utálják. Ráadásul most a gazdasági válság miatt ott nagyon súlyos a helyzet.
Mihez képest nem magas?
Horvátország kb olyan szinten van mi, Szlovénia viszont jóval előttünk jár.
Bulgária semmivel sem jobb, mint a fent említett országok...sőt.
Egyébként nem kell mindent elhinni a médiának, a szerbek 90%-ának semmi baja sincs a magyarokkal, sem más kisebbségekkel.Úgymint Szlovákiában a szlovákok többségének illetve Romániában a románok többségének.Ott is, itthon is vannak idióták,akik ezt gerjesztik.Úgyhogy ennyi.Tetszik,nem tetszik.
Javaslom inkább lássatok világot,nézzetek szét a világban.
ma 22:01
Továbbra sem értem, hogy egy szerbia hogyan bír versenyezni egy Olaszországgal.
Kedves előző!
Én Szerbiát és Olaszországot nem hasonlítottam össze semmiben, én csak azokra reagáltam amiket Te leírtál ("legnyomorultabb ország", "gyűlölik a magyarokat",)Olaszországot nem is említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!