Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szöktetek már el otthonról?...

Szöktetek már el otthonról? Én most tervezem, hogy elmegyek otthonról (Szerbiába).

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 20:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%

Horvátország és Szlovénia? Hogy juthat ilyesmi egyesek eszébe? Ott nincs magas életszínvonal, nehéz megtanulni a helyi nyelvet, kevés a külföldi, szigorú, rendpárti szemlélet uralkodik.

Csak akkor érdemes ilyen helyekre menni, ha az olcsóság a fő szempont, mert a kérdezőnek van 1-2 millió forintja, és abból akar egy ideig ellébecolni, amíg összeszedi magát. De akkor meg Bulgáriába kell mennie, mert az a legolcsóbb országok egyike (viszont barátságos, biztonságos, civilizált hely, ellentétben Szerbiával).

Dél-Olaszországban és Dél-Franciaországban ezzel szemben könnyű a nyelv, minden tele van külföldivel, nincs rend, hanem elég nagy káosz van, meleg van (enyhe a tél, olcsó kibérelt szobákban ki lehet bírni a telet). Tehát ideális.

Dél-Spanyolo. sem volt rossz az utóbbi időkig, de mióta elözönlötték a románok, fennáll a veszélye, hogy románnak néznek, őket pedig egyre jobban utálják. Ráadásul most a gazdasági válság miatt ott nagyon súlyos a helyzet.

2010. aug. 22. 20:15
 22/26 anonim ***** válasza:
60%

Mihez képest nem magas?

Horvátország kb olyan szinten van mi, Szlovénia viszont jóval előttünk jár.

Bulgária semmivel sem jobb, mint a fent említett országok...sőt.

Egyébként nem kell mindent elhinni a médiának, a szerbek 90%-ának semmi baja sincs a magyarokkal, sem más kisebbségekkel.Úgymint Szlovákiában a szlovákok többségének illetve Romániában a románok többségének.Ott is, itthon is vannak idióták,akik ezt gerjesztik.Úgyhogy ennyi.Tetszik,nem tetszik.

Javaslom inkább lássatok világot,nézzetek szét a világban.

2010. aug. 22. 22:01
 23/26 anonim ***** válasza:
30%

ma 22:01

Továbbra sem értem, hogy egy szerbia hogyan bír versenyezni egy Olaszországgal.

2010. aug. 22. 22:58
 24/26 anonim ***** válasza:
73%

Kedves előző!

Én Szerbiát és Olaszországot nem hasonlítottam össze semmiben, én csak azokra reagáltam amiket Te leírtál ("legnyomorultabb ország", "gyűlölik a magyarokat",)Olaszországot nem is említettem.

2010. aug. 22. 23:35
 25/26 anonim ***** válasza:
73%
USA vagy Japán vagy Dubai ide menj és 5-10 év múlva ha talpraesett vagy gazdagon jössz haza ....
2010. aug. 23. 16:18
 26/26 anonim válasza:
0%
Mo. melyik részén élsz most? Azt gondolom, délen, ha Szerbiába mennél. Ha megadod a "koordinátákat", lehet, hogy tudunk valami itthoni megoldást találni...
2010. szept. 20. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!