Jogos, hogy ennyi idősen nem engedik. Várjatok még ezzel.
2009. nov. 21. 00:45
2/13 anonim válasza:
Úgy, hogy fogja magát és eljön, bazzeg...de ha ilyen hülyék vagytok akkor felesleges.
2009. nov. 21. 02:07
3/13 anonim válasza:
Amíg nem nagykorú, addig csak a szülei beleegyezésével költözhet el otthonról!... Ellenkező esetben a rendőrök hazaszállítják.
2009. nov. 21. 02:12
4/13 anonim válasza:
Hát lenne több lehetőség is. Az egyik, ha borzasztó rosszak otthon a körülményei és ezt bizonyítani is tudjátok, akkor kérvényezheti, hogy nagykorusítsa az állam (anyakönyvvezető). A másik lehetőség, hogy színtén bizonyítással a rossz körülményekre, állami gondozásba kéretteti magát, de akkor nem tudna veled összeköltözni, csak megszabadul a családjától. Ennyi jutott eszembe hirtelen, de ha engem kérdeztek, szerintem ez az egész egy nagy hüly*eség. Ki lehet várni simán, hogy betöltse a 18-at, nem dől össze a világ, ha vártok kicsit. Nem véletlenül a 18 a korhatár.
2009. nov. 21. 02:30
5/13 anonim válasza:
Gondolom, Barrack Obama lányáról van szó, és ha elszökteted, USA megtámadja Bivajb@sznádot. Ezért is került ez a kérdés a politika rovatba....
2009. nov. 21. 02:31
6/13 anonim válasza:
Én nem ellenzem soha sőt mindig a fiatalok mellett vagyok mikor valaki lehurrogja őket. De az összeköltözés az már nagyon meredek. Bár anyu is 17 volt de akkor se ajánlom. Várjatok még. Ez nem egy olyan döntés hogy lefeküdjünk vagy ne. Ez sokkal komolyabb.
2009. nov. 21. 02:44
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor bővítek a Story-n!
Szakítottunk csúnyán összebalhéztam a szüleivel és emiatt ők eltiltottak egymástól!
Se telefon beszélgetés amikor ők ott vannak se személyes találkozás csak titokban!
Az én szüleim pedig azért ellenzik ezt az egészet mert a balhé alkalmával a nővére egyszerűen belém akart vágni egy ollót!
Tehát most maradt a bújkálás és az ehhez hasonló dolgok!
Március 9-én tölti a 18-at és így elég nehéz kivárni.
Jó tudom ha szeretjük egymást akkor kibírjuk de nem akarja egyikünk se megvárni!
2009. nov. 21. 05:38
8/13 anonim válasza:
Kisszivem...Néhány évvel ezelőtt a fiatal párok kibírták a katonaság alatti "eltiltást", szerintem nem fogtok belehalni.
Egyébként pedig ne őt vidd el otthonról, hanem te menj oda és kérj szépen bocsánatot. Lehet, hogy elsőre elhajtanak. Lehet, hogy másodikra is. De ha kitartó vagy, egy idő után megbocsátanak. Tudod, ha ennyire komolyan gondolod, hogy össze akartok költözni, akkor nem árt a családdal jóban lenni...
2009. nov. 21. 07:37
9/13 anonim válasza:
Pedig várnotok kellene! Ha ilyen fiatalon összeköltöztök, akkor miből fogtok élni? Gondolom tanultok még, tehát anyagi forrással nem rendelkeztek. Aztán az is meggondolandó, hogy talán nem véletlenül féltenek a szüleid. Milyen családba kerülnél, ha egy balhé alkalmával ollót vágna beléd a leendő sógornőd? Én is féltenélek a szüleid helyében. Most eltartanak, minden igényedről gondoskodnak (lakás, kaja, ruházkodás), de elköltözést követően hogyan fogtok élni? Ha szeretitek egymást, akkor is meg kell beszélnetek az önálló jövőtöket, mert a szerelem kevés lesz a megélhetéshez. Szorítok nektek, hogy rendeződjenek a dolgok, problémák.
2009. nov. 21. 07:40
10/13 anonim válasza:
Én 14 és fél éves korom óta vagyok együtt a barátommal, és imádjuk egymást, azóta is legszívesebben együtt laknánk, de mindketten tudjuk hogy előtte le kell érettségiznem. Most 17 vagyok, és még kb másfél év mire összeköltözhetünk. Ha mi kibírunk 5 és fél évet összesen akkor talán ti is kibírtok még 4 hónapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!