Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szöktetek már el otthonról?...

Szöktetek már el otthonról? Én most tervezem, hogy elmegyek otthonról (Szerbiába).

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 20:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
Hatéves koromban megszöktem otthonról bosszúból, mert anyukám a tesóm mellé állt, amikor valami játékon összekaptunk. Csak az utca végéig jutottam, mert megéheztem, és egy fa alá kuporodva elővettem a kis összekészített batyumat.
2010. aug. 21. 21:14
 12/26 anonim ***** válasza:
32%
Szerbiában csak szarabbul élnél, hidd el nekem...
2010. aug. 21. 23:38
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

Szerbia az egyik legnyomorultabb ország Európában, csak Moldova és Albánia versenyezhet vele.

Nemcsak szegénység van ott, hanem nagy az erőszakos bűnözés is, ráadásul a magyarokat is gyűlölik. Ott annyi esélyed lesz, mint egy hógolyónak a pokolban, ahogy az angol mondja.

Ha "el akarsz szökni otthonról", akkor az ideális célpont Marseille vagy Dél-Olaszország. De előtte még 2-3 hónapot rá kellene szánnod az alapfokú nyelvtudás megszerzésére. Dél-Olaszország és Dél-Franciao. tele van lumpen elemekkel, csavargókkal. Könnyű munkát (mosogatás, takarítás, kifutófiú stb.) találni, ami pont elég a megélhetéshez, az emberek nem sznobok, nincs rend, jól el lehet lébecolni. Aki nem kényes, nem sznob és szabad akar lenni, az oda megy. Több csavargót is ismerek, akik ezt tapasztalatból meg tudják erősíteni. Spanyolországba ne menj, ott iszonyú reménytelenség van most a munkanélküliség miatt.

Észak-Olaszo., Németo., Észak-Franciao. vagy Anglia nem jó, mert ott nagyobb rend van, feszített a munkatempó, és ráadásul minden tele van kelet-európaiakkal, akik elviszik előled a kulimunkákat, így esélyed sincs a túlélésre. Tehát Calabria vagy Marseille a javasolt célpont. Vagy Szicília, ahova nem kell télikabát (fontos szempont egy szegény csavargónak).

Én még turistaként se mennék Szerbiába, akkor sem, ha fizetnek. Annál rosszabb hely Európában egyszerűen nincs.

2010. aug. 22. 03:14
 14/26 anonim ***** válasza:
45%

„Én még turistaként se mennék Szerbiába, akkor sem, ha fizetnek. Annál rosszabb hely Európában egyszerűen nincs.”

Az sem igaz.

2010. aug. 22. 04:32
 15/26 anonim ***** válasza:
45%

Jártál már Szerbiában egyáltalán? Vagy csak írod a marhaságokat?Mert én már jártam a Vajdaságban(2006).

Én valahogy nem azt tapasztaltam, hogy utálnák a magyarokat.Békében él egymás mellett magyar, szerb,horvát, sokác és bunyevác.Persze minden népben vannak idióták, de nem lehet általánosítani.

2010. aug. 22. 10:56
 16/26 anonim ***** válasza:
29%

Szerbiába szökni ? ember,normális vagy te? ott még szarabb mint itt...

Ha tényleg le akarsz lépni és nem fogsz két hét múlva sírva hazajönni akkor a 03:14es tanácsait fogadd meg.

2010. aug. 22. 13:26
 17/26 anonim ***** válasza:

ma 10:56

El kellene dönteni, hogy gyakorlati tanácsot akarunk-e adni egy nem túl életrevaló gyereknek, vagy píszí hülyeségeket akarunk lökni a szerbek békés voltáról és a tejjel-mézzel folyó Szerbia jólétéről.

A helyzet az, hogy aki akkora mamlasz, hogy ilyen kérdést tegyen fel, az Szerbiát egy hétig sem bírná. Reggiót vagy Marseillet sem feltétlenül, de ott esélye lenne legalább.

2010. aug. 22. 13:38
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

Én nem akarok senkinek tanácsot adni, csak leírtam amit ott tapasztaltam. A tapasztalat nem egyenlő a hülyeséggel...

A srác lassan 18 lesz, szerintem el tudja dönteni mit akar egyedül is...

2010. aug. 22. 14:02
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
En Angliaba koltoztem ki csaladi okokbol. Nagyon primitivek az itteniek, de egesz jo a fizetes, es nem kell a ,,kedves" csaladom hulyesegeit turni. Szerintem menj olyan eu-s orszagba, ahol nem kell magyaroknak munkavallalasi engedely es beszeled a nyelvet.
2010. aug. 22. 17:22
 20/26 anonim ***** válasza:
41%

Ha!Sezrbiában békében élnek a nmezetiségekkel a szerbek?Azért volt biztos pár éve magyarveréssekkel tele tv.....nem egy volt ,több tucat!Nem kell elhinni,rá lehet keresni!Nem nem a politikusok gerjesztik a dolgot,nem ők verték meg a magyarokat....

Szerbiába ne menj,utálják az idegeneket!Inkább Horvátország,vagy Szlovénia!

2010. aug. 22. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!