Eu miért akrja hogy nem legyen már önvédelmi eszközze a európai embereknek?
Ügye mindenki vágja hogy 2023-tól be lesz tiltva a gumilövedékes puska(de lehet tartani csak nehezebb lesz megszerezni),és az gázpisztolyt meg szigorítják.
Mit akar a eu?
Hogy a európai emberek féljenek ki menni mert vannak emberek akik beléd kötnek,és 2-3-man jönnek és nem egyedül,és késsel meg ilyesmivel.
%0 kilós nő meg hogyan védelkezzen?
Késért meg csúnyán néznek a rendőrök.
71
Úgy gondolok hogy nem én személykedtem,meg én kerestem a problémát akkor nem én vagyok a hibás!
Látom egyesek még mindig gyógyszerre isznak és személyeskedésen kívül semmire nem futja, nem is érti a kérdést.
A pofáraesést meg észre se veszi:D
Persze, aki vesz otthonra egy fegyvert, az csak komplexusos lehet:D
Apám, ilyen egyszerű embert én még nem láttam.
Faék:D
#72, jókat mosolygok itt rajtatok, de komolyan...azt hiszitek, hogy ti full amatőr fegyver birtokosok megtudjátok magatokat védeni egy gumi/gáz pisztollyal ha 2-3 kigyúrt szekrény késsel neked menne? Komolyan ezt hiszitek? Időd sincs elővenni a zsebedből/táskádból már megborítanak!
Nem véletlen az, hogy komoly önvédelmi képzések vannak ezen a területen...Részt veszel ilyenen majd?
Mert az EU-nak birkák kellenek.
Izraelben, vagy az USA-ban nem tudnád marhavagonokba terelni a népet, és elgázosítani. Miért? Mert van civil fegyverviselés/fegyvertartás.
Majd rájönnek erre a magyarok is, amikor átterjed az ukrán háború, vagy a feka/arab úgy öli a népet, mint a franciáknál.
Érdekes, Szlovákiában minden 33. emberre jut lőfegyver, még sincs tömeggyilkosság.
Ott elég indok a viselésire, ha valaki őr, benzinkutas, vállalkozó, postás,...
Ezek után, ha valaki azt mondja, hogy idehaza nem kell fegyver, mert itt mindenki megölné a másikat...nos az elég érdekesen gondolkodik. Hiszen azt mondja, hogy az ő apja, szerelme, gyereke életét megmentő orvos, az primitívebb ember, mint egy szlovák dögkút őre.
#75, kissé csúsztatsz de nem baj!
Nem az értelmes kultúrált emberekkel van gond, ezt te is tudod...
72
"Persze, aki vesz otthonra egy fegyvert, az csak komplexusos lehet:D"
Ne védd sértésnek,de azok a nagy f..sza gyerekek aki 1:Tényleg azok
2:aki annak képzeli magát.
Másik,miért lenne komplexusos?
61
Senki se mondta hogy lelőnének te..
Nem tom miért törli gyakori,közbe itten trollkodol
Szét cszed a kérdésemet,kösz te..mihaszna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!