Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eu miért akrja hogy nem...

Eu miért akrja hogy nem legyen már önvédelmi eszközze a európai embereknek?

Figyelt kérdés

Ügye mindenki vágja hogy 2023-tól be lesz tiltva a gumilövedékes puska(de lehet tartani csak nehezebb lesz megszerezni),és az gázpisztolyt meg szigorítják.

Mit akar a eu?

Hogy a európai emberek féljenek ki menni mert vannak emberek akik beléd kötnek,és 2-3-man jönnek és nem egyedül,és késsel meg ilyesmivel.

%0 kilós nő meg hogyan védelkezzen?

Késért meg csúnyán néznek a rendőrök.

#önvédelem,fegyver,eu,gáz-pisztoly,gázpisztoly,gumilövedékes puska,puska,kés,golyó,gyilkosság,bunyó
2021. ápr. 17. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
50%
49! És mindegyik egy arzenállal szaladgál az utcán? Mert a kérdező és a szintjén lévők pont erre nyáladzanak, hogy nekik folyton lapuljon a zsebükben a töltött stukker. A vadász vadászatra viszi magával a fegyverét a sportlövész a lőtéren használja. Egyik sem "faroknagyobbítónak" szeretné. Valójában, azok akarnak ennyire szabad fegyvertartást, akiknél valami nincs ki, ez az igazság lényegében véve a saját komplexusaikat akarják oldani azzal a tudattal, hogy ők bármikor lepuffanthatnak valakit, ennyi, tudom mert ismerem az ilyeneket. Az, hogy valaki hobbiból lő, meg szereti a fegyvereket az egy dolog, de pont az ilyen felelős fegyvertartók nem akarják a budira is magukkal vinni.
2021. ápr. 18. 18:41
 52/80 A kérdező kommentje:

51!

Istenem,hozzád hasonló emberektől lesz eltorzult világ.

Már túl esel a ló túl oldalára!!

2021. ápr. 18. 18:50
 53/80 A kérdező kommentje:
Amúgy magad nevében beszéljél,mert nem csak te fajtádból vannak emberek!
2021. ápr. 18. 18:55
 54/80 Micimacko67 ***** válasza:
Kérdező, te melyik részén elsz az országnak ahol napirenden vannak az ilyen súlyos bűncselekmények? Hány ilyen cselekmény elszenvedője voltál az életed során?
2021. ápr. 18. 18:59
 55/80 A kérdező kommentje:

Kedves 54!

Nem,csak annyi szeretnék mondani hogy fegyvert nem csak rosszra lhet használni!!

Jah,kb 23-szor támadtak meg meg vertek meg szóval :/

2021. ápr. 18. 19:06
 56/80 anonim ***** válasza:
25%

"Jah,kb 23-szor támadtak meg meg vertek meg szóval :/"

Akkor a baj veled van engem soha senki nem támadott meg, nem vert meg, nem rabolt ki. igaz nem is járom a pesti éjszakát, és keresem a balhét, de hidd el a magyarok többsége sem.

2021. ápr. 18. 19:10
 57/80 Micimacko67 ***** válasza:
6%

Kérdező, az itteni kommentjeid alapján kissé hörcsög természetűnek tűnsz...

Ha a való életben is ilyen vagy, akkor a 23 még nem is olyan sok...

2021. ápr. 18. 19:20
 58/80 anonim ***** válasza:
50%
57! Az van, amit írtam a komplexusait, frusztrációit akarná kiélni azzal, hogy bárkit lepuffanthat, mivel alapjában véve gyenge, így ettől reméli, hogy majd erős lesz. Már az ilyenek miatt is jó, hogy ilyen nehéz hozzájutni egy stukkerhez.
2021. ápr. 18. 19:24
 59/80 anonim ***** válasza:
75%
50 és 51es. Termeszetesen nem.... Nem vagyok én sem enyhites párti. Szigorú pszichológiai vizsgálaton, komoly elméleti és gyakorlati vizsgákon(írásban, szóban) kellett megfelelnem hogy fegyvertartási engedélyt kapják sportlövőként. Ez így van jól. Szerintem ezt szigorítani sem kell tovább.
2021. ápr. 18. 19:26
 60/80 Micimacko67 ***** válasza:
50%

Kérdező te nagyon rossz csillagzat alatt születhettél...egy kisebb városban nincs annyi verekedés, mint amiben neked már már részed volt!

Szerintem valaki rontást rakott rád, próbálkozz meg a rontás leszedetéssel...lehet, hogy hatásosabb lesz, mint pisztolyt adni a kezedbe!!!

2021. ápr. 18. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!