Ebben az időszakban látszik igazán, hogy mennyire kiszolgáltatottak az emberek, nem bosszantó? Felnőtt embereknek dirigálnak, rájuk parancsolják a maszkot.
Ez az egész szarság, már kezd odáig fajulni hogy ki csináljon a másikból nagyobb bolondot.
Hordjon a felső tízezer, külön tisztított levegős palackra kötött maszkot, de ne akarják ráerőltetni senkire.
Én azt látom a világban, hogy a legtöbb nép nem hagyja hogy parancsolgassanak nekik, aláírom fennáll ez a helyzet, de túl lesz rajta a világ és ennyi, mit kell itt különcködni, pl én a kezdetektől fogva ugyanúgy 2x12 órázok ahogy már évekkel ezelőtt is ilyen munkarendem volt, a kis királyok már 3 hét után home office-oztak, otthon v____k a f____t, mi meg ugyanúgy dolgoztunk, akkor nem ugattak hogy talán le kéne állni 1-2 hétre nehogy a fizikai állomány lássa kárát, inkább kockáztatnak mind a mai napig, mert a pénzt lesik, ahogy a többi munkáltató is.
"a kis királyok már 3 hét után home office-oztak, otthon v____k a f____t, mi meg ugyanúgy dolgoztunk"
Megszólalt a gödörből a lyuk.
Csak a legprimitívebbek képzelik, hogy a home office munka az nem munka.
Munkának munka, de nem teljes értékű, legalábbis sosem tekintettem annak az ilyen dolgokat, és akkor némelyik dicsekszik hogy ha megerőlteti magát max 3 óra alatt megcsinálja a dolgát, utána ő azt csinál magával amit akar, más meg örül ha 8-12 órában bujkálva is de le tud csípni a másik kollégával egy 5-10 percet 2-3 óránként.
"a kis királyok már 3 hét után home office-oztak"
Akkor én nagy király lehetek, mert én vagy 10 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!