Eu miért akrja hogy nem legyen már önvédelmi eszközze a európai embereknek?
Ügye mindenki vágja hogy 2023-tól be lesz tiltva a gumilövedékes puska(de lehet tartani csak nehezebb lesz megszerezni),és az gázpisztolyt meg szigorítják.
Mit akar a eu?
Hogy a európai emberek féljenek ki menni mert vannak emberek akik beléd kötnek,és 2-3-man jönnek és nem egyedül,és késsel meg ilyesmivel.
%0 kilós nő meg hogyan védelkezzen?
Késért meg csúnyán néznek a rendőrök.
Mert az EU nyámnyila.
Én emlékszem amikor Missouriban volt BLM tüntetés és a feltüzelt bűnözők ki akartak rabolni és megverni egy ügyvéd házaspárt akiknek annyi volt a "bűnük" hogy dolgoztak és emiatt volt pénzük meg szép házuk. Na mind a ketten kimenetek fegyverrel a ház elé és közölték hogy joguk van lelőni a tüntetőket, erre mit ad isten el is mentek. Ilyet hol látsz Európában? És mi lenne most velük ha nem lettek volna fegyvereik?
Amúgy itt a cikk:
18
Jó,legyen igazad,de ez helyzetfüggő.
20
Nem vagyok se nyuszi,se nyáva hogy elmeneküljek jogtalan támadástól(Néhányszor az a legjobb ötlet),de nézzünk a penge másik oldalát,gondolom az a véleményed hogy nyáva nyúl vagyok,mert teszem a keménygyereket,aki közben egy kis pisimisi..Haver,nem most jöttem le a falról,én is verekedtem és néhányszor nyertem.
Más ha ülök a székben,és beszélek a nagyvilágról,közben ott van a "tojáshéj a seggemen".
Gondolom ha megtámadnának ebben a pillanatban akkor mit tennél?
Gondolom az mondanád hogy gyertek,és nem azt hogy itt a 4k-s tv-m csak hagyatok békén.
"Amúgy az éles fegyverre bárki könnyen megszerezheti a tartásit ha elmúlt 18,nem pszichopata, nem áll gyámság alatt és nincs priusza."
Te melyik országról beszélsz ?
Olvasd el a szakértők véleményét erről akik tényleg otthon vannak a témában. Talán a Kaliber magazinban volt erről egy részletes elemzés. Elkeserítő a magyar helyzet nemzetközi összehasonlításban is. A politikusok mereven elzárkóznak még a tárgyalástól is. Nekik elég annyi hogy ők tudnak menni vadászgatni.
"aki nagyon akar most is szerezhet"
Szerbiából akár AK 47-est.
24
De ember,nem az igazi fegyverről beszélünk hanem gázt/gumilövedékes fegyverről,másik,nem mindenki alkalmatlan a igazi fegyverre,csak az kapják föl amikor lövöldöznek,de azt nem amikor megbicskáznak valakik!
Gondolom akkor be kélne tiltani a bicskát,mert sok a késelés,nem?
De ember, olvasd már el mire reagáltam te szerencsétlen! 28. Te is!
üdv. 24. válaszoló
ui. aki ennyire nem képes értelmezni egy egyszerű válaszláncot sem, annak vízi pisztoly se való a kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!