Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eu miért akrja hogy nem...

Eu miért akrja hogy nem legyen már önvédelmi eszközze a európai embereknek?

Figyelt kérdés

Ügye mindenki vágja hogy 2023-tól be lesz tiltva a gumilövedékes puska(de lehet tartani csak nehezebb lesz megszerezni),és az gázpisztolyt meg szigorítják.

Mit akar a eu?

Hogy a európai emberek féljenek ki menni mert vannak emberek akik beléd kötnek,és 2-3-man jönnek és nem egyedül,és késsel meg ilyesmivel.

%0 kilós nő meg hogyan védelkezzen?

Késért meg csúnyán néznek a rendőrök.

#önvédelem,fegyver,eu,gáz-pisztoly,gázpisztoly,gumilövedékes puska,puska,kés,golyó,gyilkosság,bunyó
2021. ápr. 17. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
40%

Mert az EU nyámnyila.

Én emlékszem amikor Missouriban volt BLM tüntetés és a feltüzelt bűnözők ki akartak rabolni és megverni egy ügyvéd házaspárt akiknek annyi volt a "bűnük" hogy dolgoztak és emiatt volt pénzük meg szép házuk. Na mind a ketten kimenetek fegyverrel a ház elé és közölték hogy joguk van lelőni a tüntetőket, erre mit ad isten el is mentek. Ilyet hol látsz Európában? És mi lenne most velük ha nem lettek volna fegyvereik?

Amúgy itt a cikk:

[link]

2021. ápr. 17. 20:14
 22/80 A kérdező kommentje:

18

Jó,legyen igazad,de ez helyzetfüggő.

20

Nem vagyok se nyuszi,se nyáva hogy elmeneküljek jogtalan támadástól(Néhányszor az a legjobb ötlet),de nézzünk a penge másik oldalát,gondolom az a véleményed hogy nyáva nyúl vagyok,mert teszem a keménygyereket,aki közben egy kis pisimisi..Haver,nem most jöttem le a falról,én is verekedtem és néhányszor nyertem.

Más ha ülök a székben,és beszélek a nagyvilágról,közben ott van a "tojáshéj a seggemen".

Gondolom ha megtámadnának ebben a pillanatban akkor mit tennél?

Gondolom az mondanád hogy gyertek,és nem azt hogy itt a 4k-s tv-m csak hagyatok békén.

2021. ápr. 17. 20:20
 23/80 anonim ***** válasza:
93%

"Amúgy az éles fegyverre bárki könnyen megszerezheti a tartásit ha elmúlt 18,nem pszichopata, nem áll gyámság alatt és nincs priusza."

Te melyik országról beszélsz ?

Olvasd el a szakértők véleményét erről akik tényleg otthon vannak a témában. Talán a Kaliber magazinban volt erről egy részletes elemzés. Elkeserítő a magyar helyzet nemzetközi összehasonlításban is. A politikusok mereven elzárkóznak még a tárgyalástól is. Nekik elég annyi hogy ők tudnak menni vadászgatni.

2021. ápr. 17. 20:45
 24/80 anonim ***** válasza:
26%
23! Maradjon is így, végre egy dolog, amiben egységes a politikai elitünk. Van éppen elég baj, az idiótáknak nem kell még a kezébe fegyver, aki nagyon akar most is szerezhet, aki meg nem kap, mert alkalmatlan rá, legfeljebb az hápog a szabályozás miatt.
2021. ápr. 17. 20:50
 25/80 anonim ***** válasza:
0%

"aki nagyon akar most is szerezhet"

Szerbiából akár AK 47-est.

2021. ápr. 17. 20:53
 26/80 anonim ***** válasza:
66%
23as Magyarországról. Azt hittem mind MOrol beszélünk.
2021. ápr. 17. 21:03
 27/80 A kérdező kommentje:

24

De ember,nem az igazi fegyverről beszélünk hanem gázt/gumilövedékes fegyverről,másik,nem mindenki alkalmatlan a igazi fegyverre,csak az kapják föl amikor lövöldöznek,de azt nem amikor megbicskáznak valakik!

Gondolom akkor be kélne tiltani a bicskát,mert sok a késelés,nem?

2021. ápr. 17. 21:04
 28/80 anonim ***** válasza:
73%
Ezeknek hiába beszélsz kérdező, már az elején írtam, hogy ritka ostoba emberek kommentelnek, lövésük nincs semmiről, csak vergődik ész nélkül.
2021. ápr. 18. 08:36
 29/80 anonim ***** válasza:
50%

De ember, olvasd már el mire reagáltam te szerencsétlen! 28. Te is!

üdv. 24. válaszoló

ui. aki ennyire nem képes értelmezni egy egyszerű válaszláncot sem, annak vízi pisztoly se való a kezébe.

2021. ápr. 18. 10:38
 30/80 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Kedves kérdező. Itt az első pár oldalon ha körűlnézel találhatsz ilyen kérdéseket is. Megölhetem a betőrőt önvédelemből? Ha megtámadnak és megölöm a késemmel akkor büntethető vagyok e? Van pár hasónló kérdés itt. Tehát eleve ölni akarnak és nem elég nekik a sikertes védekezés akkor ha életben maradt a támadó. Ha ezeket jól átgondolja az ember akkor hidd el hogy nagy esélyel még egyet is fog érteni a szigoritásokkal.
2021. ápr. 18. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!