Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meghatalmazott ügyvéd 100.000....

Meghatalmazott ügyvéd 100.000.forintba kerűl. Ez reális egy büntetőügyben?

Figyelt kérdés

Befejeződött a nyomozás és le van egy dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás zárva, de egy hó haladék van és április 18-án jár le, majd az ügyésznek 30 napja van vádat emelni, amit meg fog tenni, és tuti szabadságvesztést indítványoz.

Az ügyvéd azt mondta, hogy mint meghatalmazott védő, kiharcolja nekem, hogy ne is kelljen bíróságra menni, hanem megbántam és büntetővégzésben tárgyalás tartása nélkűl felfüggesztettet kapjak.

Azt mondta, hogy most, hogy befejeződött az ügy, hatalmazzam meg, mert lát fényt az alagút végén. Azt mondta, hogy 100.000-ért elvállalja, hogy meghatalmazott ügyvédem lesz.

Ez reális ár, melyet fent említettem egy ilyen ügyre?

2021. ápr. 4. 13:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#30 vagyok:

De ezt a verziót laikusnak nem ajánlom!

Van a tárgyalások lefolyásának egy meghatározott koreográfiája.

Ha valaki nem ismeri a védelem koreográfiáját, az akár a "gyufát is kihúzhatja" a bírónál! Joggal fogja megkapni a bírótól, hogy miért fogott olyanba, amit nem tud?! Helytelen hozzáállás esetén sorozatban fogja kapni a figyelmeztetéseket, ami rendbírságban is végződhet!

2021. ápr. 5. 11:32
 32/32 anonim ***** válasza:

Ismét #30:

De ezt bírója válogatja.

Van amelyik a jelenlévő többi ügyvéddel együtt vigyorog a h'ülyeségeken.

Ez a jobbik eset. (én is voltam kezdő XD)

2021. ápr. 5. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!