Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meghatalmazott ügyvéd 100.000....

Meghatalmazott ügyvéd 100.000.forintba kerűl. Ez reális egy büntetőügyben?

Figyelt kérdés

Befejeződött a nyomozás és le van egy dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás zárva, de egy hó haladék van és április 18-án jár le, majd az ügyésznek 30 napja van vádat emelni, amit meg fog tenni, és tuti szabadságvesztést indítványoz.

Az ügyvéd azt mondta, hogy mint meghatalmazott védő, kiharcolja nekem, hogy ne is kelljen bíróságra menni, hanem megbántam és büntetővégzésben tárgyalás tartása nélkűl felfüggesztettet kapjak.

Azt mondta, hogy most, hogy befejeződött az ügy, hatalmazzam meg, mert lát fényt az alagút végén. Azt mondta, hogy 100.000-ért elvállalja, hogy meghatalmazott ügyvédem lesz.

Ez reális ár, melyet fent említettem egy ilyen ügyre?

2021. ápr. 4. 13:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Nagyon kifutottál az időből.

Kérdezd meg az ügyészt, hogy megoldható -e hogy te részletes beismerő vallomást teszel, ő pedig indítványozza a tárgyalás megtartásának mellőzését?

Mivel mindenképpen vádat tud emelni, ezért vesztett pozícióból próbálsz majd "kunyerálni". Ehhez igazodj.

Egy rakás xar az ügyvéded.

2021. ápr. 4. 15:42
 12/32 anonim ***** válasza:

#11 vagyok:

Ha elkezd szemétkedni, te kussolsz, és elismered hogy te voltál a fax, hogy ez nem előbb jutott eszedbe!

2021. ápr. 4. 15:45
 13/32 anonim ***** válasza:

Ismét #11:

Most olvastam újra a kérdésed!

Az a szemét azt mondta, hogy ha megfogadod, akkor elintézi neked a tárgyalás megtartásának mellőzését?

A r'hadt tetű!

Ennek a RÉSZLETES BEISMERŐ VALLOMÁS a feltétele!

AZONNAL keresd meg az ügyészt! Erre csak a vádemelés ELŐTT van lehetőséged!

Ha ez nem jönne össze, akkor az első tárgyaláson amikor bármi kapcsán szót kapsz, közöld a bíróval hogy nem tartasz igényt kirendelt védőre, a továbbiakban saját magadat kívánod védeni.

Ezzel a mocsadékkal SEHOGY sem fogsz jól járni!

2021. ápr. 4. 15:56
 14/32 A kérdező kommentje:
Én voltam. Bismertem
2021. ápr. 4. 15:56
 15/32 anonim ***** válasza:

Akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyésszel, és kérd a tárgyalás megtartásának mellőzését.

Nekem az a gyanúm hogy ezt amúgy is megtenné, csak az ügyvéd próbált megvágni egy 100-asra.

2021. ápr. 4. 15:59
 16/32 anonim ***** válasza:

"de nem fogják tudni."

Már, hogy ne tudnák. Az ügyvédi költséget is behajták. Végrehajtóhoz kerül. Elveszik a lakást, az autót, ha kell. Nincs lakásod, nincs autód? Nincs semmi a neveden? Nem baj. Úgy is lesz jövedelmed és amikor majd dolgozol, automatikusan vónodik majd le. Ne félj.

2021. ápr. 4. 17:16
 17/32 anonim ***** válasza:
Kedves 3 pipás. Ne próbálj olyan hevesen segíteni a delikvesnek. Levike elég sok bűncselekményt csinált. ;)
2021. ápr. 4. 17:17
 18/32 anonim ***** válasza:

3 pipás, #17-nek:

Tudom. XD

#16-nak:

A kirendelt védő díját az állam fizeti. A bűnügyi költségbe nem veszik bele.

2021. ápr. 4. 17:30
 19/32 anonim ***** válasza:
18: Igen, állam fizeti. Amit aztán visszfizetsz.
2021. ápr. 4. 17:56
 20/32 anonim ***** válasza:
Semmi sincs ingyen, nehogy azt hidd.
2021. ápr. 4. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!