Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan büntetnéd azokat, akik...

Hogyan büntetnéd azokat, akik nem hajlandóak beoltatni magukat semmi pénzért sem?

Figyelt kérdés
Mivel ezek az emberek továbbra is egészségügyi közveszélyt jelentenek (kivétel azok, akiket nem lehet oltani bizonyos egészségügyi megfontolsok miatt) úgy gondolom hogy nekik így is nagy büntetés lesz, hogy nem vehetnek majd részt a társadalmi életben, nem utazhatnak, nem mehetnek rendezvényekre sem. Ti mit gondoltok? Kiszabnátok ezenfelül is valamilyen szigorúbb bűntetést, pl. pénzbírság vagy akár börtön? Nyilván itt most olyan helyzetről beszélek, amikor mindenki számára elérhető a vakcina.

2021. márc. 22. 00:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező!

Győzz meg miért oltassam be magam? 4 ismerősöm rokona halt meg az oltás után 4-7 nappal.

Akit beoltanak ugyanúgy megfertőződhet, ugyanúgy hordozza a vírust és ugyanúgy tovább fertőzhet bárkit. Egyedül saját magára nézve lehetséges, hogy enyhébb tünetekkel átvészel egy újabb fertőzést. Vagyis a terjedés szempontjából lényegtelen, hogy hányan vannak beoltva. És én inkább azt javasolnám, hogy nézzük meg 3-5 év múlva az erőszakkal beoltott embereket. Aztán térjünk vissza az oltásra. Én simán elképzelhetőnek tartom, hogy pont ez az oltás teszi majd függővé az egyént a későbbi többi oltás szükségességére. Most megkapod ingyen. De lehet a 3. 4. 10. újra oltás már komoly pénzekbe fog kerülni amit már nem mindenki fog tudni megfizetni. És akkor mi lesz? És van még sok dolog, amin érdemes elgondolkodni. Egy biztos! Az oltás nem fogja megállítani a járványt! És főleg nem fogja a Covid19 vírust eltüntetni a föld színéről!

Azon is érdemes elgondolkodni, hogy az influenza elleni oltás soha nem volt ennyire erőltetve. Pedig abban sem kevesen halnak meg minden évben...

2021. márc. 26. 20:44
 62/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha büntetendőnem tartanám és a legsúlyosabb büntetést akarnám kiszabni, összezárnám a kérdezővel legalább egy napra és nem adnék neki füldugót. Tudom, kegyetlen vagyok, de ez egy kegyetlen világ.
2021. márc. 27. 07:22
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
Propaganda benyalva kérdező, 8 osztály legalább megvan? Xd
2021. ápr. 11. 07:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!