A meleg párok a lentiek figyelembe vételével mégis hogyan gondolnak gyermeket örökbe fogadni?
Jóval többen szeretnének gyereket mint amennyi örökbefogadható gyerek van.
Az gondozott gyerekek túlnyomó része nem örökbeadható, mert az anyja/apja/családja nem mondott teljesen le róla, csak nem tudnak róla átmenetileg gondoskodni.
Számokat évekre lebontva a KSH oldalán meg lehet nézni pontosan.
Nem "jut" mindenkinek gyerek aki szeretne. Természetesen bőven lehet válogatni azok között akik hagyományos családmodellben szeretnének gyereket nevelni. (Anya+apa+gyerek vagy gyerekek)
Amíg vannak ilyen családok addig értelmetlen arról polemizálni hogy adjunk e meleg pároknak gyereket.
És a fentiek figyelembe vételével nem kell jönni azzal hogy milyen problémás heteró családok vannak akik helyett akarnának a meleg párok gyereket örökbefogadni. Nem az a kérdés hogy az alkesz heteró család kapjon e, vagy a szerető meleg pár..
70
tömkelege . k-t b-re nem lehet félreütni, nem magyar vagy?
Ez őrület, hogy lehet valaki ennyire elvakult. NEM ERRŐL van szó. Arról volt szó, hogy homoszexuális tanárok törődéssel, segítséggel megnyerték a tanítványaik bizalmát, és azok példaképként tekintettek rájuk a szexualitásukban IS.
71es. Kérlek tekints el a helyesírásomtól. Telefonról egyenesen leszarom hogy, hogyan sikerül :D
71es. Példaként tekinteni szexualitásban.... miért hiszem azt hogy ez egy egyedi dolog volt nálatok és eddig semmilyen cikk nem hozta le? Főleg napjainkba ahol ezt gyülölködésre lehetne felhasználni.
,,Főleg napjainkba ahol ezt gyülölködésre lehetne felhasználni." Főleg napjainkban nem fognak, amikor adott esetben egy multicégtől is kivágnak ha nem hordasz mondjuk szívárványos pólót egy kampányhoz xd
72
Miért lenne cikk névtelen hétköznapi emberekről? Cikk akkor lesz, amikor a Donáth lány apja, lelkészként, idősotthonban zaklat.
Cikk akkor lesz, amikor a híres orgonaművészről derül ki, hogy több tizenévest is zaklatott, akik 30 éves korukra hozták rendbe a lelküket.
75. Pedokat tovabbra se vegyuk a melegek koze, koszi:)
Es igen, cikk/kutatas hijjan nincs alatamasztva az allitasod:)
76
Milyen "pedokat"? Egyik sem volt gyerek, csak fiatal, tizenéves.
híján -egy j
Neked nincs bizonyítva, mert te nem láttad. Bár lehet, hogy ha láttad volna, akkor se ismernéd el, elfogultságból/érintettségből.
77szerintem ha tizenévesekkel csinálnak ilyent ugyanolyan pedofilia:)
Nekem nincs bizonyítva mert nem láttam, de a te dolgod bizonyitani számomra mert most velem vitázol erről:)
Nem vitáztam, elmondtam a tapasztalatom.
Nekem nem "dolgom bizonyítani" semmit se neked, se másnak, ez nem tudományos vita, mert azt eleve nem lehet folytatni, az lmbt lobbi és a háttere miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!