Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A meleg párok a lentiek...

A meleg párok a lentiek figyelembe vételével mégis hogyan gondolnak gyermeket örökbe fogadni?

Figyelt kérdés

Jóval többen szeretnének gyereket mint amennyi örökbefogadható gyerek van.

Az gondozott gyerekek túlnyomó része nem örökbeadható, mert az anyja/apja/családja nem mondott teljesen le róla, csak nem tudnak róla átmenetileg gondoskodni.

Számokat évekre lebontva a KSH oldalán meg lehet nézni pontosan.

Nem "jut" mindenkinek gyerek aki szeretne. Természetesen bőven lehet válogatni azok között akik hagyományos családmodellben szeretnének gyereket nevelni. (Anya+apa+gyerek vagy gyerekek)

Amíg vannak ilyen családok addig értelmetlen arról polemizálni hogy adjunk e meleg pároknak gyereket.

És a fentiek figyelembe vételével nem kell jönni azzal hogy milyen problémás heteró családok vannak akik helyett akarnának a meleg párok gyereket örökbefogadni. Nem az a kérdés hogy az alkesz heteró család kapjon e, vagy a szerető meleg pár..

2021. márc. 1. 14:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy gondolod.
2021. márc. 3. 18:57
 92/93 anonim ***** válasza:

Őszintén miért ne fogadhatnának örökbe gyereket azért mert 2 férfi vagy 2 nő

Ez hülyeség szerintem nekik is joguk lenne örökbe fogadni gyereket mert nagyon sok olyan helyzet van ahol a gyámhivatal elviszi a hetero pároktol a gyermeket bántalmazás stb miatt szerintem ilyen helyzetekben jobb lenne ha oda adnak egy meleg párnák

Mert ők is vágynak családra szerintem jobb lenne ha ők is örökbe fogadhatnak gyermeket

2022. okt. 10. 05:07
 93/93 A kérdező kommentje:

"Őszintén miért ne fogadhatnának örökbe gyereket azért mert 2 férfi vagy 2 nő

Ez hülyeség szerintem nekik is joguk lenne örökbe fogadni gyereket mert nagyon sok olyan helyzet van ahol a gyámhivatal elviszi a hetero pároktol a gyermeket bántalmazás stb miatt szerintem ilyen helyzetekben jobb lenne ha oda adnak egy meleg párnák

Mert ők is vágynak családra szerintem jobb lenne ha ők is örökbe fogadhatnak gyermeket"

Ez egy ilyen hajmázas felosztás, szembe állítod a bántalmazó hetero párokat a gyengéd, szerető meleg párokkal, hogyan "ugyan már, adjuk már a bántalmazó hetero szülőktől elvett gyerekeket meleg pároknak".

Úgy csinálsz mintha a gyerekek iranyából akarnád indokolni miért kerüljenek meleg párokhoz hisz ott majd jobb lesz nekik, holott azok a gyerekek ugyanúgy kerülhetnek utána másik hetero párhoz. Tehát nincsen értelme a gyerekek megmentésére fogni, hacsak nem abból a tézisből indulsz ki hogy általánosságban jobb helye van egy gyereknek meleg pároknál...vagy hogy több rossz szülő van hetero pároknál.

2022. okt. 10. 09:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!