Az iskolába dolgoztatthatnak minket diákokat???
Az lenne a kérdésem hogy megtehetik-e a tanárok hogy velünk takaríttassák ki az osztálytermet? és mostmár annyira elfalyult a dolog hogy a wct is a diákokkal akarják mert az egyik hülyegyerek bement a kisebbeknek előirt wc-be.
Csak az írjon aki lehetőleg otthon van a témában. És ha ezt nem tehetik meg hol tudnám ezt jelenti telefonon???
DK-s, #11-nek:
Említettem már, hogy rühellem ha hivatásosok találnak meg maguknak?
Ha még nem, akkor most "mondom".
31
Bocsánat, de ha nem a kérdésre vonatkozik a válasz, inkább magánban kéne megoldani, nem?
csak hogy mások idejét ne vegyük el a magánbajokkal.
DK-s, đ32-nek:
Szerintem ez a mostani válaszodra is vonatkozik!
Gyakorold kicsit az önkritikát, majd legközelebb rakd sebességbe az agyad mielőtt kinyitod a szád!
33
Igaz, a kommunistákat a rendszerváltáskor kellett volna eltakarítani, a kedvezményes nyugdíjba küldés helyett.
HIBÁZTUNK.
Emberek.. azért mégis egy gyerekkel beszéltek, legyen már bennetek kultúráltság.
26, cigányozás szerintem nagyobb szégyen, mint ha olyan levelet írt.
DK-s vagyok:
Ennyi moderátort egy helyen!
Tapasztaltam már egy-két érdekességet, de eddig ez van a dobogó legfelső fokán! XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!