Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az iskolába dolgoztatthatnak...

Az iskolába dolgoztatthatnak minket diákokat???

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy megtehetik-e a tanárok hogy velünk takaríttassák ki az osztálytermet? és mostmár annyira elfalyult a dolog hogy a wct is a diákokkal akarják mert az egyik hülyegyerek bement a kisebbeknek előirt wc-be.

Csak az írjon aki lehetőleg otthon van a témában. És ha ezt nem tehetik meg hol tudnám ezt jelenti telefonon???

#szabálysértés #iskola #Rohadéktanárok
2021. febr. 16. 16:17
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
28%
Na, szegény dékás már itt is osztaná az észt.
2021. febr. 16. 18:44
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem semmi hogy vagy 20 választ töröltek innen.
2021. febr. 16. 19:40
 13/38 anonim ***** válasza:
40%
Nem tetszett a kérdezőnek, van ilyen.
2021. febr. 16. 20:32
 14/38 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne tehetnék meg? Taknyos kölykök vagytok, akiknek a legnagyobb vágyuk, hogy insta sztárok, influenszerek, youtube celebek, valóvilág senkik legyetek, nem árt ha egy kicsit kaptok a való életből. Kis takarítás senkinek nem árt meg. Szerinted a sorkatonaság alatt volt nyavalygás? Bele ne haljatok már.
2021. febr. 17. 12:50
 15/38 anonim ***** válasza:
91%

#14 Tanár vagyok. Látni kllene azt a felháborodást amikor rászólok a gyerekre hogy amit éppen az orrom előtt dobott le a földre azt vegye fel és tegye a kukába. Vagy hogy meg vannak sértődve mikor a nap végén a saját termükben a saját padjukból nekik kell kidobni a szemetet amit ők tettek oda előtte. Ott is mindig jön egy-kettő azzal a szöveggel, hogy az a takarító dolga.

Nem, nem az. A takarítóknak a folyosókat, a csöveket, ablakokat, tornatermet kell takarítania és a mosdókat. Nem a padokat és a teremben ledobott szemetjüket.

2021. febr. 17. 13:17
 16/38 anonim ***** válasza:
82%

15

Szerintem a szülőkben gyökeredzik az alap probléma. Meg kell nézni a közösségi oldalakat, akkora arca van mindenkinek, hogy az utolsó proli is okoskodik bármiről is legyen szó. (a vírushelyzet nagyon jó példa rá, mivel az emberek 99,99999%-a azt se tudja mi az, hogy vírus, nemhogy szakember lenne) Na, ezt az attitűdöt, a kivagyiságot, a teljesítmény nélküli követelőzést adják tovább, és csodálkoznak, hogy a hülyegyereke a gyártósoron végzi ahogy ő is, és persze mindenki más hibás lesz csak ők nem.

2021. febr. 17. 13:25
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
#16 Igen, így van. A múltkor jött nekem az egyik gyerek azzal, hogy ez nem az ő dolga, mikor észrevette hogy az orra előtt van egy pókháló és elküldtem a partvisért - mire megkérdeztem, hogy akkor kié? Ott már nem tudott válaszolni. De azért vannak még olyan fiatalok akik a jó példára rezonálnak. A lényeg hogy nem utasítgatni kell őket, hanem megmutatni hogy mindenkinek csinálnia kell - a tanárnak is.
2021. febr. 17. 13:35
 18/38 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes válaszokat! Aki pedig le lett qrvaanyázva az meg is érdemelte. Egyébként írta valaki hogy szóljak az igazgatónak, de ő monda meg hogy takarítani kell. Én egyébként nem csesztem szét semmi wct csak irigyek rám a tanárok mert van önbizalmam és drága ruhákba járok. Szóval személyesen semmi féleképp mert vissza jut a hír. Mivel gyerek tette a feljelentést elmondják az igazgatónak.
2021. febr. 17. 14:45
 19/38 anonim ***** válasza:
85%

"irigyek rám a tanárok mert van önbizalmam és drága ruhákba járok."

Najó sírok:DDDDDD Biztos mindenki rád irigy:DDDD

2021. febr. 17. 14:47
 20/38 A kérdező kommentje:
Irkál egy két semmire való felnőtt, csak nagy a pofa mert felnőtt de állítom 100× többre viszem mint ők.
2021. febr. 17. 14:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!