Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha Biszku Béla tagadhatja...

Ha Biszku Béla tagadhatja nyilvánosan a kommunizmus bűneit és ellenforradalomnak minősítheti 1956-ot, akkor a holokauszttagadással miért bűn?

Figyelt kérdés

[link]

Ugyan még tart a nyomozás az ügyben, de mint az ilyen esetekben általában, valószínűleg itt is büntetlenül megússza majd ez a ">#!@%+&".

És ráadásul a kommunizmus bűneire rengeteg bizonyíték van, míg az állítólagos holokauszt-história csupán néhány ember beszámolóján alapul, viszont ellenérvekből Dunát lehetne rekeszteni. (Ebből néhányat itt lehet olvasni: [link]

Mi a véleményetek?

2010. aug. 15. 16:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Képes vagy az szélsőjobb által "zsidopédiának" tartott Wikipédiára hivatkozni? Ez elég szomorú... Ha már egyszer tagadod a holokausztot, akkor legalább hiteles történeti kutatások által bizonyítanád az igazad, nem pedig a zsidók által pénzelt és zsidók által szerkesztett Wikipédával... Úgy tűnik, eddig nem jutsz el agyilag...
2010. aug. 16. 10:48
 22/27 anonim ***** válasza:

"zsidók által szerkesztett Wikipédáva"

A wikit bárki szerkesztheti, még te is. pont ettől megbízhatatlan. Pár perc alatt regisztráltam magam én is, és onnantól szabadon írhatok bármilyen baromságot, pedig katolikus vagyok.

2010. aug. 16. 11:43
 23/27 bumbi02 ***** válasza:

Aztán honnan tudod Te, hogy több millió ember tűnt el? Utánajártál? Vagy személyes ismerősöd volt mind? Vagy pedig csak ezt mondták, tanították neked? Na ugye...

És te utána jártál hogy 56 forradalom vagy ellenforradalom volt-e? vagy netán ott voltál? vagy pedig csak ezt mondták, tanitották neked? na ugye...

ugyanaz... nem vagyok 56 ellenes.. de nem kell azt se be enni hogy az egy dicsöséges, hősies romantikus forradalom volt...ha csak feleannyira ünnepelnénk 48-49et mint 56ot már jobb lenne...

2010. aug. 16. 12:27
 24/27 A kérdező kommentje:

10:02

Pontos számot nem lehet mondani, de egy járvány (különösen egy zárt táborban) igenis nagy pusztítást tud csinálni. Ezért is mondják, hogy ha több Zyklon B-t használtak volna, akkor talán többen túlélik.

10:48

Ami a Wikipedián van, az javarészt hiteles. Ahogy a 11:43-as is írta, bárki szerkesztheti, de ha nem jelöl meg forrást, vagy marhaságot ír be, nem lesz hosszú életű az irománya. És teszek rá, hogy mit gondol róla a szélsőjobb, én nem vagyok a "szélsőjobb", csupán egy gondolkodó. Sehol nem tagadtam a holokausztot, mindössze összevetettem, ami a hivatalos történet mellett és ellen szól.

bumbi02:

Szerintem magyar embernek nem kérdés, hogy mi volt 56, így ezt ettől kezdve nem is feszegetném tovább.

Viszont úgy látom, hogy a pici agyatokig még mindig nem jutott el a kérdésem lényege...

"És nagyon eltértünk a témától, ami az, hogy a holokauszt áldozatai mivel különbek a kommunizmus áldozataitól? Miért van az, hogy ha zsidók lettek volna a kommunizmus áldozatai, akkor Biszku Béla beleit már rég pulikutyák hurcolásznák Budapest utcáin?"

ERRE reagáljatok, ha kérhetem!

2010. aug. 16. 12:59
 25/27 bumbi02 ***** válasza:
Biszku Béla tudtommal nem tagadja a kommunizmus büneit.. vagy igen?annyit mondott h ellenforradalom volt 56...
2010. aug. 16. 23:43
 26/27 A kérdező kommentje:
2010. aug. 19. 04:11
 27/27 Pro Patria ***** válasza:

Biszku nem tagadta a kommunizmus bűneit, csak nem kért miattuk bocsánatot.

Az meg hogy ellenforradalomnak tekinti, nem forradalomnak, a saját dolga, nem meríti ki a bűn fogalmát.

2011. okt. 24. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!