Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha Biszku Béla tagadhatja...

Ha Biszku Béla tagadhatja nyilvánosan a kommunizmus bűneit és ellenforradalomnak minősítheti 1956-ot, akkor a holokauszttagadással miért bűn?

Figyelt kérdés

[link]

Ugyan még tart a nyomozás az ügyben, de mint az ilyen esetekben általában, valószínűleg itt is büntetlenül megússza majd ez a ">#!@%+&".

És ráadásul a kommunizmus bűneire rengeteg bizonyíték van, míg az állítólagos holokauszt-história csupán néhány ember beszámolóján alapul, viszont ellenérvekből Dunát lehetne rekeszteni. (Ebből néhányat itt lehet olvasni: [link]

Mi a véleményetek?

2010. aug. 15. 16:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

De hiszen nem én magam tagadom a holokausztot, hanem az adatok, statisztikák, ellentmondásos történetek teszik hihetetlenné és hiteltelenné az egészet. Addig oké, hogy zsidók millióit vitték koncentrációs táborokba dolgozni, de hogy tömeges kivégzéseket hajtottak volna végre, amellett már csak néhány legenda szól.

A Nemzetközi Vöröskereszt adatai szerint 271 ezer halott volt összesen a koncentrációs táborokban: [link]

De tényleg ne erre hegyezzük már ki a kérdést, hanem arra, amit az előző kommentem végén írtam!

2010. aug. 15. 18:48
 12/27 anonim ***** válasza:
28%
Rendben, meggyőztél. A kurucinfó hitelességét nemlehet megkérdőjelezni.
2010. aug. 15. 19:16
 13/27 A kérdező kommentje:

Linkelhettem volna külföldi oldalról is azt a képet, lényegtelen.

Ha nem fogod fel, hogy amit történelemkönyvekben olvasol, vagy amit a filmvásznon látsz, nem feltétlenül igazak, akkor feleslegesen magyarázok.

De értsd már meg, kérlek, hogy ez a kérdés NEM A HOLOKAUSZT kérdésével hivatott foglalkozni!

Ha nem tudsz érdemben válaszolni a 18:07-es kommentem végén lévő kérdésre, kár hozzászólnod.

2010. aug. 15. 19:35
 14/27 anonim ***** válasza:
jah, hogy csak arra kell válaszolni. Ok. De ha magadtól még nem esett volna le, akkor eléggé nemvagy jártas a témában. Ugyanis a háború utáni történelmet mindig a győztesek írják :) Ezért hunynak szemet a kommunizmus áldozatai felett, és emelik ki jobban a nácik által elkövetett tömeggyilkosságokat. Ha a németek nyertek volna, akkor már a biszkufélék valameik karón lógnának, és a holokauszt se derült volna ki.
2010. aug. 15. 19:55
 15/27 A kérdező kommentje:

Igen, ez a válasz megállja a helyét egészen az 1989-es "rendszerváltoztatásig", viszont 20 éve már azonos kéne, hogy legyen a holokauszt és a kommunizmus áldozatainak megítélése. De ezek szerinte messze nem az.

A holokauszt szó magára az elgázosításra, illetve a krematóriumokban való elhamvasztásra vonatkozik ugyebár, és ezt cáfolja meg rengeteg bizonyíték, márpedig ha nem ölték tömegesen az embereket (márpedig jó eséllyel ez csak propaganda), akkor ezek a koncentrációs táborok semmivel sem különbek más országok táboraitól. Ja, hogy erről még nem is hallottál?

Nézd csak meg, hány országnak volt ilyen: [link]

Pl. USA-ban így elhunyt 1 millió japán, német és olasz származású emberről valahogy soha nem esik szó.

Szóval, ha most nem büntetik meg Biszkut, akkor a Napnál is világosabbá válik majd minden értelmesebb embernek, hogy itt valójában 1989 előtti állapotok uralkodnak.

2010. aug. 15. 20:19
 16/27 bumbi02 ***** válasza:
0%
mibe tagadta a kommunizmus büneit? mért hiszed el hogy 56 forradalom volt és nem ellenforradalom? miért lenne kevés bizonyiték a holokausztra? hipp hopp több millió ember eltünése nem elég?
2010. aug. 15. 20:55
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát, te nagyon buta vagy... Összehordasz itt hetet-havat, azt sem tudod, mit gondolsz. Azért a kuruc.infót meg a Wikipédiát hiteles forrásként feltüntetni... Szomorú.
2010. aug. 15. 21:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha a táborokban nem ölték a zsidókat, akkor hova a francba tűnt a háborúban a legjobb barátomnak majdnem az összes rokonsága? Elvitték őket a katonák aztán nem jöttek vissza. Talán letelepedtek németországban, és elfelejtettek hazaszólni?
2010. aug. 15. 22:15
 19/27 A kérdező kommentje:

@bumbi02:

Tessék: [link]

Ja, hogy szerinted a Rákosi-korszak, mint olyan, és az orosz megszállás jó volt nekünk. Gratulálok...

Aztán honnan tudod Te, hogy több millió ember tűnt el? Utánajártál? Vagy személyes ismerősöd volt mind? Vagy pedig csak ezt mondták, tanították neked? Na ugye...

21:21

Mi a butaság? Az, hogy nem hiszek el mindent, amit elém tesznek? Nem hordtam én össze semmit, nézz csak utána, hogy milyen hülyeségeket hebegtek-habogtak össze az állítólagos túlélők. (Sokukról kiderült, hogy soha nem is jártak koncentrációs táborban, csak szélhámosok.)

A Wikipedia pedig az egyik leghitelesebb forrás a világon, ugyanis alul ott vannak a forrásmegjelölések (az angol nyelvűn mindig). A kuruc.info-ról pedig csak azért linkeltem, mert itt magyarra van fordítva a szöveg. Ha gondolod, megkeresem neked ugyanazokat külföldi oldalakról.

22:15

Nem lehet, hogy mondjuk a tífusz-járvány vitte el őket a táborban? De tényleg, ha vennétek a fáradságot, hogy elolvassátok azt a 66 pontos irományt, és lenne bennetek egy kicsike szkepticizmus...

Na tessék, nézzétek mit művelt a drága jó Ámerika:

[link]

[link]

[link]

De hát ez nem baj, mert nem zsidók voltak. Csakúgy, mint a kommunizmus áldozatai, ők sem. Értük nem kár.

2010. aug. 15. 23:10
 20/27 anonim ***** válasza:
Járvány vitte el őket a táborban? Ennyi embert? Akkor elég szar fertőtlenítő szer a Zyklon B.
2010. aug. 16. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!