Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a járókelőket megdobálom...

Ha a járókelőket megdobálom kicsit jeges hógolyóval, az bűncselekmény?

Figyelt kérdés

2021. jan. 10. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 Alex Fly ***** válasza:
72%
@70: kik azok az "ők", akik azzal szórakoznak, hogy random járókelőket vízágyúznak?
2021. jan. 28. 22:20
 72/72 A kérdező kommentje:

Még továbbra is nagyon érdekel a téma, de még mindig nem kaptam megfelelő választ a legtöbb kérdésemre.

Ez miatt természtesen nem fogok jogászhoz menni, ő is sajnos valószínűleg trollkodásnak vélné ugyanúgy, mint néhányan akik válaszoltak a kérdésemre. Pedig én ezt a kérdést teljesen komolyan gondolom, és tényleg nagyon szeretnék rá választ kapni. Ezért is írtam ki, mert ez az oldal elvileg arra való, hogy segítsünk egymásnak, és hátha valaki közületek erre is tud korrekt választ írni.

Hogy jön ide a vízágyú? Azért annyira az sem veszélyes, főleg nem melegebb időben. Az oké, hogy télen vizes ruhában lehet tüdő gyulladást kapni, de például a hógolyó ezzel összehasonlítva sokkal kisebb helyen nedvesítheti be, ennél fogva csak nagyon minimiális kárt okozhat.

Még mindig várom a válaszokat, és köszönök minden eddigi normális kommentet.

2021. febr. 3. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!