Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Simán lefújhatom, mehet a...

Simán lefújhatom, mehet a paprika spray, ugye? Idegen a s*ggemre csap.

Figyelt kérdés

Szóval járok futni és legutóbb egy alkalommal (este volt már) oda és a visszafele úton is közben a mellettem elhaladó gyalogos vagy biciklis a fenekemre csapott. Iszonyat megalázónak éreztem. Van itthon paprika spray, gondoltam legközelebb magammal viszem, a kezekben lesz és simán lefújom az ilyen okádékokat, aztán ott hagyom természetesen.

Zaklatásra, molesztálásra egy sima önvédelem, válasz, nem? Semmi sem tiltja itthon a használatát, úgy tudom.

Köszönöm a válaszokat.

25/N

2021. jan. 1. 09:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
96%

"Ha feljelent majd letagadod"

A kérdező meg olyat szól "ja, ez Magyarország" - egy ilyen miatt. Nyilvánm máshol a világban nincsenek ilyen férgek, csak Magyarországon, mert Magyarország ebben is a legrosszabb. Nyilván..

Az meg ha feljelent te meg letagadod..Nem értem hogy felnőtt emberek fejében hogy fordul meg ilyen. Nekem még az is furcsa hogy ebben a mondatban többesszámot kellett használnom, rendesen többen ajánlottátok neki ezt.

Amúgy azzal egyetérteNÉK hogy rúgd le a bicikliről, de ezesetben másnap megint megteszi, harmadnap már fenyeget hogy ha mégegyszer lerúgod megerőszakol és megöl, negyedik nap meg már kést is hoz, szóval ez sem ajánlott. Fuss máshol, napközben vagy világosban, ahogy azt már előttem is mondták. Ha ezt a lefújod / letagadod / lerúgod a bicikliről taktikát választod te fogod jobban megszívni, hiába neked van igazad. Nagyon nagy köcsögség amit veled tett, és megértem hogy bosszút akarsz állni, de ezekkel így nem fogsz tudni, csak magadnak csinálod a nagyobb bajt.

2021. jan. 7. 12:50
 32/37 anonim ***** válasza:
70%
"simán lefújom aztán ott hagyom. Olyan erősen csap, hogy az már bántalmazás? Esküszöm nem értem. Ha lenne fegyvered akkor agyon lőnéd vagy mi? Minek akarod tudni a jogi dolgokat ha úgy is meg teszed. Agresszív közveszélyes ideg beteg vagy.
2021. jan. 16. 15:55
 33/37 anonim ***** válasza:
70%

Na most,mondom ha valaki bicilin ül,és te szemen,és orrba fújjod és esetleg lerepül,és mondjuk betörik az feje?

Vagyis ne haragduj meg,esetleg ha neked törne be az fejed,vagy kitörne az nyakad,és tényleg olyan csöpp okért(vagyis esetthez),és mondjuk te mit csinálnál?

Mondjuk ha meghalna,akkor mi lesz az indok?

"megfogta az s...emet"

Inkább tudod mi ajánlok?

Szóljál be az palinak,és ha leszáll akkor fújd szemen,akkor talán mondhatod hogy jogos önvédelem,mert fenygetően közeledett,és mivel budapest,van 2 millió kamera(főleg belvárosban),meg 100 ezer tanú...

2022. jan. 4. 15:41
 34/37 anonim ***** válasza:
50%
33! Jogos védelem nem állapítható meg akkor, ha a támadást kiprovokálták. Szóval ebben tévedni tetszik.
2022. jan. 4. 15:44
 35/37 anonim ***** válasza:
77%

34

Már ne haragduj,de mondjuk ok-okozat..

Gondolj bele,ha mostan rácsapnak az s..gedre,akkor te hogyan reagálnál?

Vagy ha pasi vagy,hogyan reagálnál ha egy csaj farkadat nyúlkálja?

Kb te se örülnél ha nyíl utcán nyúlkálnák utánnad

2022. jan. 4. 15:50
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy egy egyéves gumicsontot kell tovább rágni?
2022. jan. 4. 15:55
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. ("...készülök külföldre...")
2022. jan. 4. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!