Venni akarnék paprika sprayt,stb mást is,de nem tudom,melyik hatásosabb?
Nem akarok gázpisztolyt,macerás lenne rejteni...ha valaha mégis lesz,meddig jó az engedély rá?
Azt olvastam sok helyen,hogy a részegség IMMUNISSÁ TESZ A CS-re??????? Ilyet sem hallottam még.......Azt is,hogy a paprika minden esetben kiüti a vidámvidámokat. Melyik a jobb? Paprika/CS ?
A paprika spray (PV) és a CS nem ugyan az!
A PV -hez hozzá lehet szokni valamennyire aki sok erőset eszik de lehetséges hogy ha részeg sem érzi annyira, a CS -hez nem szokik hozzá semmi és senki!!!
Vagy CN hatóanyagúhoz sem, ezért azt kell keresni!
De a leghatékonyabbak talán a csak külföldön (neten) beszerezhető idehaza illegálisnak számító méretű (200ml nél nagyobb) és illegális nyomású (6 méterre lő el támadó fejjel) kiszerelésben kapható medvék elleni sprayk lehetnének.
"gázpisztolyt,macerás lenne rejteni...ha valaha mégis lesz,meddig jó az engedély rá?"
Otthonra nem kell engedély!
Ha hordani akarod akkor igen, csak rejtve lehet!
Visszavonásig jó rá...ellenőrizhetnek (bármikor) és ha nem tartottad be a az előírt szabályokat akkor visszavonják.
A paprika spray bőven jó csak ne szembe és oldalt szélben használd mert akkor önmagad fújod telibe
Egyébként gázpisztolyt interneten is rendelhetsz vagy bemész egy fegyverboltba lehet kapni Pepper patront is bele nemcsak CS-t (dupla áron) Bár hatásossága a gázpisztolynak kétséges még pepper patronnal is, szerintem jobb a paprika gázspray
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!